Kedvencünk, a reluxa (x)

Kedvencünk, a reluxa (x)

Nincs is jobb, mint amikor új berendenzéseket választunk a lakásba, de bizony az árnyékolástechnikai eszközök sokszor fejtörést okozhatnak nekünk. Nos, a döntés azért sem olyan könnyű, mert kismillió termék közül választhatunk. Ez egy kicsit összezavarhat minket, azonban közel sem olyan bonyolult, csupán némi előzetes tájékozódást igényel. 

A reluxa használatának számos pozitív hozadéka van, s ha korábban még nem volt szerencséd hozzá, akkor tarts velem és tudd meg, hogy melyek ezek! Készen állsz?

Ezért kerüljön reluxa az ablakra!

A belső árnyékolók kínálata óriási, s ezek között olyan praktikus darabokkal is találkozhatunk mint amilyen a reluxa. Persze a döntésedet befolyásolhatja a lakás kialakítása, az ablak környéke és azok az igények, amelyeket fejben már megfogalmaztál. A Redőny Diszkont reluxa kínálatában mindenféle darab képviselteti magát, de neked kell tudnod, hogy pontosan mire van szükséged.

A reluxa nagyon népszerű manapság, mivel nemcsak ellenálló, de mutatós is. Nyáron hatalmas segítség, hiszen meggátolható vele, hogy felforrósodjon a lakás, a zárt lamellákkal pedig szabályozható a beáramló fény mennyisége. Ez a műszakban dolgozó emberek és a kisgyermekes családok életében is hasznos funkció lehet.

Rejtőzz el a kíváncsi szemek elől!

Reluxával a kezünkben tehát mi döntjük el, hogy mennyi fényt engedünk be a lakásba és az sem utolsó, hogy privát szférát teremthetünk. A kukkoló szomszédok ellen a legjobb megoldás! Így komfortossá és nyugodtabbá tehetjük a mindennapjainkat. 

Ezenkívül nagyon jó zajszigetelő eszköz, s a vagyonvédelem szempontjából is nagyon hasznos árnyékoló. Ugye milyen jól hangzik?

Az alumínium változatok árnyalatával még el is játszadozhatunk, mivel bátran színezhetjük őket, ugyanakkor letisztult, fából készült darabokat egyaránt beszerezhetünk.

Lehet automatizált az árnyékolás?

Persze! Ez nem is kérdés! A reluxa működése természetesen motorizálható, s a hozzá illő szenzorokkal teljesen automatizálható az árnyékolás. Arra viszont figyeljünk, hogy egymással kompatibilis eszközöket, kiegészítőket vásároljuk meg!

Arról nem is beszélve, hogy nem foglal el sok helyet az ablak körül, jó áron juthatunk hozzá és a felhelyezése is nagyon egyszerű, nem igényel bármiféle szakértelmet.

A vásárlást azonban alaposan gondoljuk át! Mindig legyünk tisztában azzal, hogy mire van szükségünk, mielőtt költekeznénk! Mérjük fel a terepet, hogy mi fér el az ablak környékén és mi nem! Hagyatkozzunk a minőségi termékekre, így biztosan hosszú távú megoldás mellett döntünk majd! 

Amennyiben a felsoroltakra figyelünk, akkor biztosan olyan árnyékolót szerzünk be, amely megbízható és ellenálló lesz. A reluxa tehát könnyen kezelhető és valamennyi stílust képviselő környezetbe jól fog illeni!