Legyen otthonod modern és természetes egyszerre! (x)

Legyen otthonod modern és természetes egyszerre! (x)

Az elmúlt évtizedekben az emberek nagy része, amint házépítésre került a sor, messze elkerülte a természetes és tradicionális megoldásokat, és sokkal inkább építették fel otthonaikat olyan anyagokból, melyek egészségkárosító hatású összetevőket tartalmaztak.

Csakhogy ezzel sem a gyártók, sem a felhasználók nem törődtek különösebben egészen addig, amíg felszínre nem kerültek az allergiás megbetegedések, az állandósult fejfájások, a semmihez sem köthető egyéb panaszok…. Ekkor kezd el nézelődni az ember: lehet, hogy másként kellett volna?

Ahhoz, hogy Te elkerüld ezeket a csapdákat és kellemetlenségeket, érdemes fontolóra venned a BIOKAY vályogvakolatok szakértőinek a tanácsait.

Az otthonunk falai értünk vannak!

Amikor megépítjük az otthonunkat, mindannyian arra gondolunk, hogy milyen szuper érzés lesz, ha a házunk falai fognak minket megóvni minden külső környezeti hatástól, kizárják a külvilágot, hogy mi csendben, nyugalomban pihenhessünk szeretteink körében.

Arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy házunk falai külön életet élnek, és bizony nem csak óvnak a külvilágtól, hanem sokszor “mérgeznek” is minket. Hogy hogyan?

A legtöbb építőanyagot előállító cég vegyi összetevőket is használ a gyártás során, ami azt jelenti, hogy a házunk falaiból egészségkárosító, mesterséges anyagok párolognak majd ki az idő folyamán, és mi azt fogjuk akarva-akaratlanul, és persze leginkább észrevétlenül belélegezni.

Amikor pedig állandósul az alvászavar, a fejfájás, az allergia, akkor döbbenünk rá, mennyi mérget engedtünk a közelünkbe!

A természetes a legjobb!

Ha éppen építkezésben vagy, és most állsz az anyagválasztás előtt, akkor mindenképpen azt tartsd szem előtt, hogy minél természetesebb anyagból húzd fel házad falait, hiszen a természetes eredetű anyagok, mint amilyen a mész és a vályog, nem tud kárt okozni, nem fog “mérgeket” kipárologtatni, mivel nincs is bennük ilyen.

Számos cég foglalkozik természetes építőanyagok kitermelésével, hogy minél több ember jusson természetes, egészségmegőrző otthonhoz!

Ha úgy érzed, Te is szeretnéd biztonságban és egészségben tudni a családodat a négy fal között, akkor tekintsd meg a BIOKAY vályogvakolatok mészkínálatát!

Válaszd az egészséget és a szépséget!

Természetesen a mész számos kedvező élettani hatással rendelkezik, aranyat ér a penészgátló, légtisztító tulajdonsága, de a természetes páraszabályozás is nagy előnyt jelent.

Ha viszont azt hiszed, ezért le kell mondj az esztétikumról, akkor fellélegezhetsz, hiszen akár mesés, vidéki hangulatú olasz villák hangulatát is meg tudod idézni a mész segítségével.

Építs egészséges, lélegző otthont, hogy a családod is szabadon lélegezhessen!