Tedd erkélyedet a kikapcsolódás központi helyszínévé színpompás fényfüzérekkel és más dekorációval (x)

Tedd erkélyedet a kikapcsolódás központi helyszínévé színpompás fényfüzérekkel és más dekorációval (x)

Sokan vágynak hatalmas kertre, amelyet különféle dekorációkkal, díszekkel és fényekkel feldobhatnak. Azonban akkor sem kell bánkódnod, ha nem adatott meg annak a lehetősége, hogy kertes házban élj, egy mini erkéllyel rendelkező panellakás is éppúgy szolgálhat kikapcsolódásod helyszínéül.

Ehhez csupán azt kell tudnod, hogy mivel és hogyan díszítsd fel a teret annak érdekében, hogy otthonos és hangulatos legyen. Bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni abban, hogy már idén képes legyél kiélvezni a kora nyári estéket és az egyre melegebb fuvallatokkal kecsegtető friss levegőt egyaránt. 

Miért érdemes kivilágítanod az erkélyedet?

Kinek a szervezete ne kívánná, hogy egy sűrű nap után, a munkából hazaérve kiülhessen vacsorájával és esetleg egy pohár könnyed vörösborral a szabadba, hogy a friss és langyos késő tavaszi, kora nyári estén nyugodtan elfogyassza azt. Azonban nem mindenki tudhat magáénak egy hatalmas kertet, vannak, akiknek be kell érniük egy kisebb-nagyobb terasszal.

Szánj időt és energiát erkélyed kicsinosítására, akármilyen apró is legyen, hidd el, megéri! Elegendő néhány fényfüzér vagy 2-3 lámpás, és máris egy menő bárban érezheted magadat. 

Nemcsak a család, de a barátaid is garantáltan imádni fogják, biztosan a házibulik központi helyszíne lesz. Tudunk néhány tippel és hasznos tanáccsal szolgálni annak érdekében, hogy megalkosd kikapcsolódásotok tökéletes helyszínét! Az első és legfontosabb összetevő a megfelelő hangulatvilágítás. Kezdetnek választhatsz különböző stílusú fényfüzéreket.

A fényfüzérek elengedhetetlen szerepe

A fény hőmérséklete és színe függhet az aktuális évszaktól is. Télen inkább a hideg fehér árnyalatok, míg tavasszal és nyáron a színes fények hódítanak leginkább. Minél több fénnyel látod el az erkélyedet, annál jobb! Persze vigyázz arra, hogy ne zavard szomszédaidat. Amennyiben megszületett a tökéletes erkély képe a fejedben, akkor nézd meg a LEDen Világításod kültéri fényfüzéreit!

Dönthetsz a hálózati csatlakozós, de akár a napelemes vagy az elemes fényfüzér mellett is, amelyet sokkal szabadabban helyezhetsz el. Feltekerheted a korlátra, lelógathatod a plafonról, vagy akár az ablak vagy az ajtó körül is körbefuttathatod. 

Kiemelheted a kedvenc pontjaidat egyaránt, így fényáradatban úsztathatod a balkonládát, az asztalt, vagy mintákat rajzolhatsz a falra is. Sokkal különlegesebb lesz a végeredmény, ha több típusú fényforrással játszol.

Nemcsak fényfüzérekkel próbálkozhatsz, hanem beszerezheted a különféle lámpások egyikét is. A legszebb, ha párban vásárolod meg őket, a kis és a nagy testvér kifejezetten jól mutatnak egymás mellett.

Amennyiben megvannak a megfelelő fények, akkor jöhet a dekoráció. Színes girlandok, lampionok vagy világító apró kis bogárkák, egyikkel sem foghatsz mellé!