Találják ki, hol konferenciázik a BKK!

Mint látja, nem egy unalmas irodaépület, még unalmasabb konferenciatermében. 

Élni tudni kell, na. Ha ön most méltatlankodna, esetleg elhagyná a száját egy "erre bezzeg van pénz", vagy tán azt mondaná, "Borsodban meg éheznek", akkor Önt most helyre kell igazítanunk. Egy nagyon fárasztó, nagyon szakmai közlekedési konferenciát ugyanis a XXI. században csak egy elegáns wellneshotelben lehet megtartani, méltó körülmények között, ahol egész napos konferenciázás után egy biokókusz ágyra hajthatja fejét a megfáradt konferenciázó. Elvégre mégiscsak Európában vagyunk ugye, meg hát 2015-öt írunk, nem 1962-t.

sdf

A bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa konferenciaterme...

No, ezen a konferencián tart előadást Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója "BKK mint Budapest mobilitásmenedzsere" címmel április 16-án. Ez azért nagyon szerencsés húzás, mert a Budapesti Közlekedési Központ vezetése ezzel a remek húzással egy hónapon belül másodszor kerül "luxushotel-botrányba".

Biztosan emlékszik a kedves olvasó, hogy április elején a Blikk azt írta: a Budapesti Közlekedési Központ egész menedzsmentje elutazott egy négycsillagos szállodába. Az akkori munkahétvégén Budapest közlekedésének jövője és a BKK új szervezeti felépítése volt a téma. A lap szerint a Budapesti Közlekedési Központ egész menedzsmentje a szállodában volt. A Szent Orbán Wellnesshotelben előszezonban a szobákért 23-33 ezer forintot kell fizetni két főre, az apartmanok és a lakosztályok pedig 46-51 ezer forintba kerülnek éjszakánként. Mint a szálló oldaláról kiderül, a BKK vezetői biokókusz ágyban hajthatják álomra fejüket. A hotel azt is ígéri, hogy "az aktív nap után a wellness részleg segít a testi, lelki felfrissülésben és egymás között újra meg lehet élni a nappali élményeket."
 
sfd
...és egyik medencéje.
 
A BKK sértődött reakciója szerint akkor a wellneshotelben "komoly munka folyt és csak a normál napi munkavégzésből kiszakadva lehet 36 óra alatt 28 órát intenzíven dolgozni". Az akkori eset után Tarlós István dühbe gurult és vizsgálatot indított.
 
Azt nem tudjuk, hogy a mostani eset milyen reakciót vált ki a főpolgármesterből, de inkább nem lennénk a BKK vezetése helyében április 17-én.