Terelés helyett önvizsgálatot kér a Jobbik a Fidesztől

A korrupt fideszesek viszont a mai napig nem hozták nyilvánosságra képviselőik hozzátartozóinak vagyonnyilatkozatait, így gyanítható, rokonaik nevén korrupciós vagyonokat rejthettek el. A Quaestor-ügyben is titkolóznak, tehát az emberek okkal gyanítják, hogy a fideszesek, családtagjaik vagy gazdasági érdekeltségeik bennfentes információk alapján vonhattak ki pénzt a Quaestorból közvetlenül az összeomlás előtt.

A korrupt Fidesz mindezeken túl – gyaníthatóan érintettségük okán – lesöpörte az asztalról a politikusok által elkövetett bűnök elévülhetetlenségére tett jobbikos indítványokat, és nem támogatta a minden parlamenti ciklus végén kötelező jelleggel bevezetendő vagyonosodási vizsgálatot sem. Azt sem tudjuk, kizárták-e a Fideszből azokat a korrupt politikusokat, akiket Tiffán Zsolt júniusi Facebook-bejegyzésében ritka őszinteséggel maffiózóknak nevezett.

A Fidesz velejéig korrupt és elszámoltatásra érett, amelyről kovácsbélázással nem tudják elterelni a figyelmet - olvasható a Jobbik közleményében.