Minden aljasságot elkövet a Fidesz, hogy lejárassák a polgármesterjelöltként induló tiszavasvári jegyzőt

Még mindig jobbikos iszlamizációval és migráns invázióval riogatnak.

A vasárnapi voksoláson öten szállnak ringbe a szavazatokért: Badics Ildikó, Tiszavasvári jegyzője (a vele készült interjúnkat ITT olvashatja), Szőke Zoltán a Fidesz-KDNP színeiben, Munkácsi Mihály (az ő botrányos kijelentéseiről ITT olvashat bővebben), Nácsáné Kalán Eszter és Rozgonyi Attila függetlenként méreti meg magát.

A Fidesz legalja módszerektől sem riad vissza, így jobbikos iszlamizációval és migránsok betelepítésével próbálja rémisztgetni a tiszavasvári szavazókat. A kormánypárti propagandagyár olyan képtelen hazugságokkal állt elő például, hogy a Jobbik támogatásával induló polgármesterjelölt, Badics Ildikó „muszlimoknak ad fontos pozíciókat az önkormányzatnál”. Így került a célpontba a HVIM-es, korábban a Jobbik országgyűlési listáján mandátumot szerző Zagyva György Gyula is, aki jelenleg a tiszavasvári közmunka program vezetője. Őt azzal támadták (és támadják), áttért az iszlám hitre, erről azonban jogerőssé vált bírósági ítélete van, hogy hazugság. Persze a fideszes médiát ez sem akadályozta meg abban, hogy továbbra is a hazugságot propagálják a személyéről.

A kormánypárti Origo egy régi hazugságával próbált beavatkozni a tiszavasvári polgármester-választásba

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen azután kell időközi polgármester-választást tartani a hétvégén, mert a pozíciót 2010 óta betöltő jobbikos Fülöp Erik országgyűlési mandátumot szerzett áprilisban. A polgármesteri címért 5 jelölt indul. A Jobbik Badics Ildikó jelenlegi jegyzőt támogatja, míg a fideszes kihívója Szőke Zoltán. (A másik 3 független jelölt gyakorlatilag esélytelen a győzelemre.

Helyben is folytatják a fideszes aktivisták a rágalmazó állítások terjesztését. Helyi lakosok buktatták le az egyik fideszes önkormányzati képviselő édesanyját, egy nyugdíjas tanárnőt, aki saját kezével írt, több példányban fénymásolt levelében azzal riogat, hogy jegyzőként, Badics Ildikó olyan embert nevezett ki közmunkás-vezetőnek, aki muszlimnak vallja magát, illetve migránsokat telepítene be Tiszavasváriba. A levél végén a jegyző ellen történő szavazásra buzdít, a hazugságokra hivatkozva.

Az Alfahír úgy tudja, hogy Badics Ildikó a lejárató szándék miatt kifogással élt a helyi választási bizottság felé.

Fideszes kampány Tiszavasváriban: megtorpedózták az egészségügyi fejlesztéseket a kormánypártiak

"Július elsejétől a járóbeteg-szakellátás vállalkozásban működik tovább, hamarosan egy új épületbe, jobb körülmények közé kerülhetnek a szakemberek" - nyilatkozta július elején portálunknak adott interjújában Badics Ildikó, Tiszavasvári jegyzője, aki polgármesterjelöltként indul a szeptemberi időközi választásokon, hogy folytassa a Fülöp Erik által megkezdett munkát.