Több mint százszor verte meg a barátnőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett, valamint más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves tarnazsadányi lakos ellen.
 
A 24 éves férfi szeptemberben VIII. kerületi lakásában egy fémcsővel bántalmazta élettársát. Az esti órákban mentőt hívott, mert félt attól, hogy a nő sérüléseibe belehalhat. A kórházban az ügyeletes orvos megállapította, hogy a sérülések 8 napon túl gyógyulóak, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök kihallgatták a nőt, ő azonban a férfit védve tagadta, hogy megverték volna.
 
A nyomozás eredményeként a józsefvárosi rendőrök megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt 4 évben - hozzávetőlegesen száz alkalommal - különböző módokon fizikailag bántalmazta és lelkileg terrorizálta a vele közös háztartásban élő nőt. A gyanúsítottat a nyomozók október 7-én elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.
 
Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. október 9-én elrendelt.