Török Gábor: "Az újabb szexbotrány, ezt szerintem senki nem vitatja, hatalmas csapás a Fidesznek"

Török Gábor: "Az újabb szexbotrány, ezt szerintem senki nem vitatja, hatalmas csapás a Fidesznek"

Török Gábor politológus Facebookon úgy fogalmaz a Szájer-ügyről, hogy "az újabb szexbotrány, ezt szerintem senki nem vitatja, hatalmas csapás a Fidesznek". Több szempontot is említ:

egy értékes politikus elvesztése miatt, a hitelességen esett csorba miatt, a nemzetközi visszhangok és következmények okán, egy gondosan építgetett téma "sérülése" miatt és persze kommunikációs nehézségek miatt is (lásd "brüsszelezés" új értelmezése), hogy csak párat említsek.

Török szerint ugyanakkor attól, hogy az ellenzéki szavazók jól szórakoznak, "nem lesznek többen". A legfontosabbnak azt tartja, hogy

hogyan reagálnak erre a (potenciális) fideszes szavazók. Különösen azok, akik nem "minden körülmények között" szavaznak a Fideszre, és egy ilyen helyzetben időlegesen vagy tartósan kiábrándulhatnak, elbizonytalanodhatnak. Szóval most elsősorban őket érdemes figyelni, hallgatni, olvasni - biztos vagyok benne, hogy a következő napokban-hetekben a kormánypárt is ezt fogja kutatni ezerrel.

Az újabb szexbotrány, ezt szerintem senki nem vitatja, hatalmas csapás a Fidesznek. Számtalan tekintetben: egy értékes...

Közzétette: törökgáborelemez – 2020. december 2., szerda

A belga ügyészség szerint drogot találtak a "házibulizó" fideszes képviselőnél

A brüsszeli ügyészség közleményt juttatott el a Euronews csatornához. Azt írják, hogy Sz. József EP-képviselő hátizsákjában drogot találtak. Az ügyészség szerint a férfi véres kézzel menekült az orgia helyszínéről, miután lemászott az ereszcsatornán. A Brüsszeli Ügyészség közleménye szerint 20 ember ellen indult eljárást a brüsszeli orgia helyszínéül szolgáló lakásban.