Újpesti rendőrkéselés: a megmentett család sérelemdíjat kér a rendőrségtől

Újpesti rendőrkéselés: a megmentett család sérelemdíjat kér a rendőrségtől

Sérelemdíjat kér az a család, akiket Újpesten egy rendőrpáros mentett meg egy vélhetően drog hatása alatt álló késelőtől, és akit az intézkedés közben le kellett lőnie az egyik járőrnek, mert az a társa életére tört - írja a Blikk.

A Blikk szerint drogozott a férfi, aki Újpesten megkéselt egy rendőrt

Itt írtunk arról, hogy Újpesten megkéseltek egy rendőrt, akinek társa lelőtte a támadót: Lelőtte a járőrtársa életére törő férfit egy rendőr Újpesten csütörtök reggel, a késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Azt írták: a rendőrségre egy IV.

A család ügyvédje szerint a rendőrségnek azért kell fizetnie, mert a társa életét megmentő rendőrnő hibázott: úgy kellett volna tüzelnie, hogy senki nincs a lővonalban.

– A férjem bakancsától pár centire ment el az egyik golyó, a másik az ajtófélfába állt, de egy a kisfiam matracában végezte, amin félelmünkben összebújva feküdtünk ketten. Tényleg millimétereken múlt az életünk - nyilatkozta a feleség.

Az ügyvéd elmondása szerint a család hálás a rendőrpárosnak, hogy időben odaértek, és a férfi nem jutott be a lakásukba, ennek ellenére sérelemdíjat kérnek a rendőrségtől az őket ért megrázkódtatások miatt - nyilatkozta dr. Lichy József, a család jogi képviselője.