Újabb méditamermékkel gyarapodott a KESMA: fiatalokat célzó online lap került a kormánypárti médiabirodalom portfóliójába

Újabb méditamermékkel gyarapodott a KESMA: fiatalokat célzó online lap került a kormánypárti médiabirodalom portfóliójába

Unilife.hu néven indított oktatási hírekkel, fogalmakkal, pályaválasztást segítő tartalmakkal és a mindennapi egyetemi lét kihívásaival is foglalkozó portált a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks.

A gigantikusra hízott, közel 500 médiaterméket tömörítő kormánypárti médiaholding legújabb online lapja a pályaválasztás környékén álló, fiatalabb generáció tagjait kívánja megszólítani.

A hirtv.hu az új honlapról azt írja, az UniLife egyaránt szólni kíván a felvételi előtt álló fiatal közönségnek és szüleiknek, valamint a már egyetemi tanulmányaikat folytató hallgatóknak. A weboldal interaktív felületén az ellenőrzött felsőoktatási hírek és információk mellett szórakoztató tartalmak is megtalálhatók lesznek.

Az új oldalon életút, pénzügyek, egyetem, kvíz, karrier, szabadon rovatok köré sorolva közölnek tartalmakat.

Az UniLife főszerkesztője Pintér Lívia, lett aki a Figyelő Felsőoktatási Rangsorának felelős szerkesztője lett. Emiatt nem is csoda, hogy a Figyelő felsőoktatással kapcsolatos oldalaiból is át fognak emelni tartalmakat az UniLife-ra, emellett a jövőben a Felsőoktatási Rangsor is az UniLife szerkesztőségének égisze alatt készül majd.