Utoljára 1991-ben volt olyan, hogy az összes országos rádiófrekvencián az állam rádiói szóljanak

Már csak négy nagy állami csatorna rendelkezik országos lefedettséggel.

A Class FM tulajdonosa és a Médiatanács perben állnak, amíg ebben az ügyben nem születik döntés, a frekvenciát sem pályáztatják meg újra. A rádió a jogi viták tisztázásáig kizárólag az interneten érhető el.

Látható, hogy a kormány nagyon nyomul a médiapiacon. Az utóbbi években rátették a kezüket többek között a TV2-re és az origo.hu hírportálra is. Nem véletlen, hogy ezeken a felületeken a sokszor minden valóságot nélkülöző kormányzati kommunikáció dübörög.

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.

Nem jártak sokkal jobban az egyébként jelentős befolyásoló tényezővel bíró megyei napilapok sem. Ezek közül 12 ma már ahhoz a Mediaworks kiadóhoz tartozik, amellyel a Népszabadság megszüntetése miatt volt tele a sajtó októberben, és amelyet a várakozásoknak megfelelően végül valóban meg is vett a Mészáros Lőrinc-közeli Opimus Press Zrt.

Óriási harc dúl a megyei lapokért

A 18 megyei napilap közül 12 ma már ahhoz a Mediaworks kiadóhoz tartozik, amellyel a Népszabadság megszüntetése miatt volt tele a sajtó októberben, és amelyet a várakozásoknak megfelelően végül valóban meg is vett a Mészáros Lőrinc-közeli Opimus Press Zrt - írja az Index.hu (a Mediaworks nem sokkal előtte vásárolta fel a Pannon Lapok Társasága négy megyei lapját)