Vajna Tímea miatt áll a Puskás-film

Vajna Tímea miatt áll a Puskás-film

A Blikk írta meg, hogy Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea lassan halad a hagyatéki eljárással, és az amerikai állampolgárságot is meg kell szereznie, hogy a Puskás-film jogai hozzá kerüljenek.

A napilap felidézi, hogy Andy Vajna producer és Joe Eszterhas már 2017-ben nekiláttak a munkának, de Vajna 2019-es halála megakasztotta a folyamatokat és most úgy tűnik, Puskás-filmet egyelőre kispadra ültették. Bár tavaly júliusban arról lehetett hallani, hogy a projekt célegyenesbe került, a forgatókönyv kész, már lehet gondolkodni a szereplőkön, az elmúlt egy évben még csak említés sem esett a készülő szuperprodukcióról.

A Blikk megkereste Szöllősi Györgyöt, a „Puskás-ügyek nagykövetét”, hogy hol akadtak el a munkálatok.

Nagy változásról nem tudok beszámolni, hiszen a világjárvány mindent lelassított a filmgyártásban is. Az egyeztetések zajlanak, dolgozunk azon, hogy a mozi elkészüljön. Pár hónappal ezelőtt elkészült egy újabb, már átdolgozott változata a forgatókönyvnek. Az Eszterhas-könyv jogait birtokló örökössel, Vajna Tímeával is folyamatos kapcsolatban vagyok, ahogy mindenki mással, aki hozzájárulhat egy jó Puskás-film elkészítéséhez

- nyilatkozta a Blikknek a Nemzeti Sport főszerkesztője, aki még Andy Vajnával együtt kezdett el dolgozni a filmen.