Van még lejjebb! Kukkolós videóval csábítanak a Fradi mérkőzésére

Hétfőn került fel a Kubatov Gábor által elnökölt Ferencváros stadionjának, a Groupama Arénának a hivatalos Facebook-oldalára egy videó, amely elsőre, mintha a perverz kukkolást népszerűsítené. Csak a videó végén derül ki, hogy így csábítanák az egyébként méreteihez képest többnyire üresen kongó Groupama Arénába a Ferencváros Puskás Akadémia elleni hétvégi mérkőzésére a nézőket.

 

A videó elején egy dekoratív, fiatal nő érkezik meg a Groupama Aréna egyik öltözőjébe, nyomában egy „éhes” tekintetű, takarító eszközöket tologató férfi settenkedik, aki azonnal a kulcslyukra tapad. Azon át leselkedik a ruháit ledobó és átöltöző nő után, miközben perverz eksztázisban ismételgeti:

„Hűha! Vedd le! Az az! Szépen szépen vedd le, vedd le, vedd le mellel!”

Majd a kamerába fordítja az arcát és a nézőknek kiszólva invitálja őket is a kulcslyukhoz kukkolni: „Gyere, gyere, gyere nézzük együtt!” Ezután derül csak ki: a videó célja, hogy a március 12-i Fradi-Puskás Akadémia mérkőzésre hívja a nézőket. A végén azért kapunk egy „slusszpoént”, mikor kinyílik az ajtó és a felöltözött nő, labdával a hóna alatt szembesül a kukkolójával, aki megjegyzi: „De szép kerek...labdák...labda.”

 
Groupama Aréna Meccs Előzetes 2.

 

Közzétette: Groupama Aréna – 2016. március 7.

Itt tart most a Kubatov Gábor vezette Ferencváros, amely elhajtotta a szurkolóit, arra hivatkozva, hogy a családok és a gyerekek miattuk nem járnak mérkőzésekre. Mostanra úgy tűnik, hogy nem csak szurkolók nincsenek, nem csak a családok és gyermekek tömegei maradnak el a mérkőzésekről, de már ilyen perverz (a hétköznapokban rendőrségi feljelentést érő szituációkkal) videókkal próbálnak kétségbeesetten nézőket toborozni. Vajon mit szólnak a családok ahhoz, ha egy nőket kukkoló perverzzel hívják meg őket „leskelődni” a Groupama Arénába?