Gyöngyösi Márton: A fideszes politikusok bűnözők és árulók - Varga Juditnak is felelnie kell!

Gyöngyösi Márton: A fideszes politikusok bűnözők és árulók - Varga Juditnak is felelnie kell!

Az Orbán-rezsim súlyosan visszaélt a kémszoftverekkel.

Az Orbán-rezsim súlyosan visszaélt a kémszoftverekkel – ezt állapította meg az Európai Parlament Pegazus bizottsága, amely a napokban Budapesten járt tanulmányúton. Az Igazságügyi Minisztérium falai között kiépült maffiahálózatról szinte naponta jelennek meg újabb és újabb hírek

- fogalmaz a Jobbik elnöke és európai parlamenti képviselője Facebook oldalára feltöltött videójában.

 

Gyöngyösi Márton szerint ezek az emberek nemrég még élet és halál uraként tevékenykedtek, "csak hát a Fideszes gengszerhálózatban még így sem nőttek akkorára, hogy ne lennének feláldozhatóak."

"Ezért most ők felelnek, pedig lenne még hely a vádlottak padján. Például Varga Juditnak, minden idők legszégyenletesebb igazságügyi miniszterének, a kompetenciahiányt törtetéssel kompenzáló népbiztosnak egészen biztosan lenne miért felelni"

 - emelte ki.

A konzervatív párt elnöke kifejtette, itt az ideje, hogy Európa, a magyar emberek érdekében végre lépjen egyet és érvényesítse értékeit, amelyek a magyar emberek értékei is.

Ehhez szerinte ennek a korrupt, diktatórikus rendszernek a működtetőit ugyanolyan szankciók alá kellene venni, mint Putyint és köreit.

A fideszes politikusok bűnözők és árulók. Ideje lenne úgy is bánni velük - hangsúlyozta a videóban.

Mint megírtuk, az Európai Parlament (EP) Pegasus kémszoftvert vizsgáló bizottsága Magyarországra küldött delegációjának vezetője szerint súlyosan visszaéltek a kémszoftverekkel Magyarországon. Sas Zoltán, a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke lapunknak elmondta, meg kell szüntetni, hogy az államhatalom részét képező igazságügyminiszter is adhasson ilyen engedélyeket, javaslata szerint bírói engedélyhez kellene kötni a titkos információgyűjtéseket.