Vasárnap három alkalommal is megütközik a Fidesz és a Jobbik

MSZP nélkül:

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászszentandráson a korábbi polgármester halála miatt tartanak voksolást. A tisztségért heten indulnak: a Magyar Munkáspárt, a Fidesz-KDNP, az LMP, a Jobbik jelöltje, valamint hárman függetlenként. A választói névjegyzékben több mint kétezren szerepelnek.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászkiséren a polgármesteri posztot négyen szeretnék betölteni: egy független jelölt, valamint a Fidesz-KDNP, a Magyar Munkáspárt és a Jobbik jelöltje. A nyolc képviselői helyért harmincöten indultak. A mintegy 5500 lakosú város választói névjegyzékében 4322-en vannak.

A főváros XXIII. kerületében (Soroksáron) a 6. számú egyéni választókerületben a korábbi helyi képviselő halála miatt lesz időközi választás. A képviselői helyért heten indulnak: egy-egy jelölt a Jobbik, a Magyar Munkáspárt, a Fidesz-KDNP, az Itthon Vagyunk Egyesület, az LMP, valamint a Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesülete színeiben, egy pedig függetlenként.

A Kubatov Gábor Fidesz alelnök kerületéből egy emlékezetes történet:

 

A migránsok a cigányokkal együtt szednek "magyar vámot" Soroksáron

Olyan bűneseteket tussol el a rendőrség amelyeket migránsok követnek el, állítja egy egykori hatósági alkalmazott. A volt belső munkatárs több olyan esetet említ az N1TV-nek adott exkluzív interjújában, ahol az elkövetők bevándorlók voltak, és az erőszakos cselekményeiket a tetten érés ellenére megúszták.

 

Szavaznak még:

  1. a Bács-Kiskun megyei Fülöpházán,
  2. a Vas megyei Gersekaráton,
  3. a Pest megyei Kartalon,
  4. a Baranya megyei Oldon,
  5. a Heves megyei Szúcson,
  6. a Győr-Moson-Sopron megyei Rábcakapiban,
  7. a Fejér megyei Abán,
  8. és a Veszprém megyei Bakonyszentivánon.