Vigyázni kell, mit csinál Szeged szocialista vezetése

A képviselő már 2015-ös évértékelőjében felhívta a figyelmet arra, hogy Szeged esetében kiemelten kell kezelni a munkahelyteremtést, és a bevándorlás is komolyan sújtotta a térséget, aminek honvédségi elhárítását helyben is támogatták.

Tóth Péter 2015-ös évértékelő interjújában azt mondta, számos problémát lehet felsorolni a szocialista városvezetés kapcsán, ugyanakkor a Jobbik konstruktív politikát folytat, így ha egy javaslat valóban jó, akkor az legyen akár fideszes, akár MSZP-s, támogatni tudják.

A januári fórumsorozattal a jobbikos képviselő azt akarja elérni, hogy a szegediek alakíthassák a helyi politikát, mondjanak javaslatokat, amiket aztán a közgyűlés elé lehet tenni.

Aki részletesebben is kíváncsi a 2015-ös év egyik legaktívabb képviselőjének elképzeléseire, az a Lánchíd Rádiónak adott interjúját itt hallgathatja meg:

Szeged legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a helyhatósági választások során mind a fideszes, mind a szocialista jelölt vesztett népszerűségéből az előző megmérettetéshez viszonyítva, a Jobbik ugyanakkor erősödött, még ha ez egyelőre nem is okozott közvetlen politikai változást.