A vidék élni akar! A kisgazdák megerősítették, visszalépnek a Jobbik javára

Minden más hazugság!

A Kisgazdapárt közölte, a március 24-én megtartott közgyűlésén Balogh Károly elnök előterjesztése alapján a jelen levők megvitatták és többségi döntéssel elfogadták azt a vállalást, amely az FKgP és a Jobbik közötti megbeszélések eredményeként született.

Arról is tájékoztattak, a résztvevők felhatalmazták az FKgP elnökét, hogy késedelem nélkül folytassa a tárgyalásokat a két párt együttműködése részleteinek kidolgozása érdekében.

A közgyűlésen döntés született arról is, hogy az FKgP törvényes képviseletére jogosult Balogh Károly országos elnök nyilatkozatán kívüli minden, akár a sajtó, akár az FKgP képviseletére nem jogosult személyek által tett nyilatkozat nem a Kisgazdapárt hivatalos álláspontja, azok a párt nevében tett nyilatkozatokként érvénytelenek.

A párt továbbra is arra kéri a szimpatizánsait, tagjait, hogy

támogassák szavazatukkal az április 8-i választásokon a Jobbik Magyarországért Mozgalmat.

A Jobbik 30 millió ember élelmezésére készül

A Jobbik hazánkat ismét élelmiszer nagyhatalommá tenné, hogy Magyarország újra betölthesse Közép-Európa éléstárának szerepét. Magyar Zoltán, a Jobbik agrárpolitikusa szerint egyértelmű, ha kihasználnánk természeti, mezőgazdasági adottságainkat, még a jelen körülmények között, középtávon is hazánk 20 millió embert tudna ellátni élelmiszer-ipari termékekkel. Viszont az öntözéses területek növelésével, valamint a XXI.

Mint ismert, az FKgP nem adja ingyen a támogatását. A kisgazdák azt várják el a Jobbiktól, hogy a győzelmük esetén tényleg hajtsák végre az ígért igazságszolgáltatási reformot, a magyar vidék felzárkóztatását és a gazdák kiemelt támogatását.

„A korrupt, a saját népét nyíltan megfenyegető, az önkényuralmat kiépíteni akaró Orbán kormányt minden áron el kell zavarnia a nemzetnek”

- rögzítették néhány nappal ezelőtt.