Vona Gábor meg akarta gyilkolni a pápát

Kétség sem férhet hozzá, megírta a zinternet...

Most épp azzal a képtelenséggel, hogy Vona egy olyan terrorszervezet, a Szürke Farkasok tiszteletbeli tagja, ami meg akarta gyilkolni II. János Pál pápát.

Komoly fejfájást okozott Vona a négyszemközti találkozón Orbánnak

A Jobbik elnöke a miniszterelnökkel folytatott négyszemközti találkozón kijelentette, hogy a letelepedési kötvény-biznisz megszüntetése esetén fogja a frakciója támogatni az alaptörvény-módosítást. A párt mindenféle betelepítéstől szeretné ugyanis megvédeni az országot, a „gazdag migránsoktól, terroristáktól" ugyanúgy, mint a „szegény migránsoktól, terroristáktól".

"Kár az Origóért is. Ilyen, amikor beteglelkű emberek kezébe kerül egy egykor értékes hírportál. Orvos kellene! Sürgősen! Mielőtt a végén még azt is kideríti a kormányfő médiája, hogy a letelepedési kötvényt én találtam ki, az én szomszédom a rejtélyes Pharaon úr, díler voltam Ibizán egy klubban, Mészáros Lőrinc személyes strómanom, helikopterrel járok henteshez, nem is szoktam kondizni, és - mondjuk ki végre, ne kerteljünk tovább - miattam halt ki a sivatagi patkánykenguru és a norfolk-szigeti kaka."

- így reagált a Facebook-on a legnagyobb ellenzéki párt vezetője.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Orvost! Sürgősen! Úgy tűnik, Orbán Viktor nagyon dühös, amiért beletenyereltem a piszkos üzletükbe. Azóta a kormányközeli és a közszolgálati média lement kutyába, és már mindenféle marhasággal támadnak. Legújabban szerintük egy terrorszervezet tagja vagyok, amely a pápát akarta meggyilkolni. Te jó ég! Most komolyan? Tényleg ennyire fáj, hogy véget vetnék a gazdag migránsok betelepítésének és a pofátlan lopásnak? Egyáltalán nem feltűnő, ugye, hogy mindezzel a hazugságáradattal a miniszterelnökkel való négyszemközti találkozóm után jönnek elő... Kár az Origóért is. Ilyen, amikor beteglelkű emberek kezébe kerül egy egykor értékes hírportál. Orvos kellene! Sürgősen! Mielőtt a végén még azt is kideríti a kormányfő médiája, hogy a letelepedési kötvényt én találtam ki, az én szomszédom a rejtélyes Pharaon úr, díler voltam Ibizán egy klubban, Mészáros Lőrinc személyes strómanom, helikopterrel járok henteshez, nem is szoktam kondizni, és - mondjuk ki végre, ne kerteljünk tovább - miattam halt ki a sivatagi patkánykenguru és a norfolk-szigeti kaka.

Vona Gábor. 276,371 likes · 26,290 talking about this. Vona Gábor - a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, parlamenti frakcióvezetője. Rendezvények,...