Webshop készítése ügynökséggel, full-stack marketing szolgáltatásokkal (x)

Webshop készítése ügynökséggel, full-stack marketing szolgáltatásokkal (x)

Manapság tömegével születnek új webshopok, az egyre véresebb versenyben pedig egyedül úgy lehet érvényesülni, ha már az indulásnál igyekszünk kihasználni az összes előnyt. Mindez persze elképzelhetetlen laikusként, így természetes, ha felmerül bennünk az igény, hogy egy veterán ügynökség segítségét kérjük.

Mikor ideális választás egy full-stack ügynökség?

Az egyik legnépszerűbb webshopmotor a Shopify, azonban azt sokan elfelejtik, hogy bár rengeteg lehetőség rejlik benne, szakmai segítség hiányában csak a töredéke érvényesül. Miért is ne használnánk ki teljes mértékben és szabnánk egy az egyben a vállalkozásunkra? Ezt megtehetjük a 7Blog Shopify webshop készítés szolgáltatást választva. Különösen javasolt, ha számunkra stratégiai fontosságú a villámgyors növekedés, nem beszélve róla, ha esetleg nemzetközi terjeszkedésben is gondolkodunk.

A nagyon éles, könyörtelen versenyben minden előnyre szükségünk lesz. SEO-optimalizált tartalmak, stratégiai tervezés, marketing automatizáció, konverziós pszichológia, csak hogy néhányat említsünk. Egy nagyon sokrétű területről van szó, amelynek minden egyes mozzanata alapos tervezést, gondos mérlegelést igényel.

Köztudott, hogy a Shopify az egyik legfejlettebb e-kereskedelmi technológia, így aki kicsit is eltéved az útvesztőben, pillanatok alatt lemarad. A webshop kialakítása során mindvégig marketing szemlélettel kell ráfókuszálnunk az ügyre.

Milyen tényezők szükségesek a sikerhez?

Egy webshop létrehozása nem merül ki annyiban, hogy mutatós designt választunk, felhasználóbarát módon navigálható, kellően gyors és vonzó a vásárlók számára. Gondolnunk kell az integrációkra, melyek segíthetik a növekedést, ha szakmai támogatás mellett építjük be őket.

Ne felejtsük el a fizetési kapu és a futárszolgálati pluginok bekötését sem, illetve a technikai SEO beállításokat, de számos egyéni igény felmerülhet, melyek megvalósítása szintén kihívás lehet.

Fontos elmélyednünk a kampányok kezelésében, az automatizációk megtervezésében. Hűségprogramok, akciók menedzselése, vevői profilalkotás. Rengeteg teendő, melyek együttesen hozzák el majd a kívánt eredményt.

Amiért megéri a Shopify rendszerét választani, például a beépített marketing funkciók, az automatikusan frissülő vásárlói profilok, az egyszerű kezelőfelület, a megbízható hoszting és támogatás.

Miért döntsünk veterán ügynökség mellett?

Leginkább azért, mert teljes digitális palettával állnak rendelkezésünkre, komoly szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Egyszerre képesek szemlélni a marketing lépéseket, s az egész üzleti összképet.

Amennyiben a célunk a gyors növekedés, netán külföldi piacra lépést is tervezünk, bátran forduljunk szakértői segítségért, így alaposan felvértezve indulhatunk csatába.