Nemcsak vasiak figyelmébe: ha új stadionod lesz, Mészáros Lőrinc csapata játszik ott elsőként

Mindennek megvan az ára.

Remélem nem lesz rossz ómen, hogy éppen péntek 13-án jelentette be a Haladás-stadiont építő nonprofit kft., hogy a 16 milliárdos aréna hivatalos megnyitóját november 8-án tartják. A sajtóközleményből (meglehetősen rendhagyó módon) sok minden kiderült, például a jegyárak, csak éppen az nem, hogy melyik két csapatot láthatja a közönség, már ha futballmeccs lesz és nem Győzike-show élőben - emlékeztetett a Haladás korábbi védője, a Jobbik szombathelyi önkormányzati képviselője.

Mint írja, nem hivatalosan annyit sikerült megtudnia, hogy a döntéshozók a háttérben valójában már tudják, ki lesz az ellenfél: a horvát bajnokság jelenlegi negyedik helyezettje: az Eszék.

A csapat viszont Mészáros Lőrinc tulajdona - igaz, ott sokkal jobb munkát végez (magyar pénzből), mint Orbán Viktor falujában, Felcsúton.

Mészáros Lőrinc Felcsútra irányította horvát csapatának válogatott csatárát

Bár a Puskás Akadémia kezd magára találni - legutóbbi két meccsüket megnyerték a felcsútiak -, Pintér Attila vezetőedző tovább szeretné erősíteni a keretet.Arról már rég nincs szó, hogy a miniszterelnök szülőfalujában tényleg a tehetségek beépítése lenne az elsődleges szempont: idősebb magyar játékosokkal és légiósokkal sikerült feljutni az első osztályba, idén pedig fiatalok háttérbe szorításával próbálnak meg helytállni az NBI-ben.

Szombathelyen egyébként úgy tartották, hogy a Lazio, a Hertha vagy a Dinamo Zagreb érkezhet - utóbbi ingyen is vállalta volna a túrát.