Eddig csak a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra

"Méghozzá 20 ezer migránst a letelepedési kötvényeken keresztül."

Mirkóczki arra a mai sajtótájékoztatóra reagált, melyen a kormánypárt kommunikációs igazgatója bejelentette:

a Fidesz - a valószínűleg több milliárd forintos költségekre és az adatvédelmi aggályokre fittyet hányva - telefonon is zaklatni fogja a választókat a Soros-tervvel kapcsolatban.

A Fidesz telefonon fog zaklatni mindenkit Soros miatt

Hidvéghi a kezdeményezést azzal indokolta, hogy „a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van", hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, „ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését". Ennek valóságtartalmáról éppen Navracsics Tibor EU-biztos lebbentette fel a fátylak egy kecskeméti lakossági fórumon.

A jobbikos képviselő emlékeztetett, hogy a nemzeti konzultációs előadássorozatokra már eddig is hívták telefonon (gépi hangon) a Fidesz-központból a hallgatóságot, a részvételre buzdítva. Hozzátette:

"A kormánypárt ráadásul azt hazudja, ismét csak azokat hívja fel telefonon, akik adataik kezeléséhez felhatalmazást adtak a kormánypártnak."

Az ellenzéki politikus szerint már az eddigi telefonos kampányaik során is kiderült, hogy

a Kubatov-lista számos olyan választópolgár adatát tartalmazza, akik soha nem járultak hozzá azok kezeléséhez, vagy soha meg sem adták a Fidesznek.

"A Jobbik szerint a Fidesz beismerte, hogy a Soros-kampánya várakozáson alul teljesít. Egyre kevesebben dőlnek be a Soros György által finanszírozott és taníttatott fideszes fiúk ellenségkép-kreáló, demagóg gyűlöletkampánynak"

- áll a közleményben.

"Mint ismert, eddig Magyarországra egyedül a Fidesz telepített be bevándorlókat. Méghozzá 20 ezer migránst a letelepedési kötvényeken keresztül"

- emelte ki Mirkóczki Ádám, és hozzátette:

nem elég, hogy a kötvényprogram veszteséget okozott az államnak, a kormányközeli gazdasági körök - köztük számos offshore cég - még nyerészkedtek is rajta.