Hiába küzd a hatalom! A Jobbikot támogatják az emberek abban, hogy mégis el tudjon indulni a választásokon

fotó: Béli Balázs / Alfahír

A Jobbik pártigazgatója elárulta, hogy a gyűjtés első napján mekkora összeggel támogatták az emberek, hogy "a legnagyobb ellenzéki párt mégis el tudjon indulni az országgyűlési választáson, ha nem akarja engedni a Viktor, akkor is".

Emlékezetes, a korábbi országgyűlési képviselő, Domokos László vezette Állami Számvevőszék (ÁSZ) 4 hónappal a választások előtt döntött úgy minden jogalap nélkül, hogy a Jobbiknak több mint 660 millió forintos bírságot kell megfizetnie. Ez az ítélet egybecsengett azzal a fideszes szándékkal, hogy a legerősebb ellenzéki párt ne indulhasson el a 2018-as választásokon.

„Minket nem tudtok megtörni!" - nem ijedtek meg a jobbikos politikusok a korrupt zsarnoktól

A korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Domokos László által vezetett Állami Számvevőszék (ÁSZ) 4 hónappal a választások előtt 660 millió forintos bírságot szab ki a legerősebb ellenzéki pártra. Az ÁSZ jogalap nélküli döntése egész véletlenül megegyezik a Fidesz szándékával: el kell lehetetleníteni a Jobbikot a 2018-as választások előtt.

Volner János frakcióvezető elismerte,

ez a több mint félmilliárd forintos bírság ellehetetleníti a Jobbikot, és veszélybe került a folytatás.

A párt ezután fordult a magyar társadalomhoz, figyelmeztetve azzal is, hogy áldozat bárki lehet, a Jobbik eltiprása csak az első lépés a magyar demokrácia felszámolása felé vezető úton.

Íme a választópolgároktól érkező válasz:

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom a magyar emberekhez intézett támogatást kérő felhívására tízezrektől érkeznek a támogató üzenetek. Csütörtök estétől péntek estig 1112 embertől összesen 8 970 094 forint pénzadomány érkezett a megadott bankszámlánkra. Köszönjük mindenkinek a szolidaritás kinyilvánítását és az anyagi támogatását. A Jobbik és a magyar emberek közös, hosszú menetelése elindult annak érdekében, hogy a legnagyobb ellenzéki párt mégis el tudjon indulni az országgyűlési választáson, ha nem akarja engedni a Viktor, akkor is.

Szabó Gábor pártigazgató".