Havas Henrikkel nem hosszabbít szerződést az ATV

Célt ért a kormánymédia hajtóvadászata?

Miután kiderült, hogy Havas Henrik napjaink legerősebb ellenzéki politikusának tekinti Vona Gábort és könyvet írt róla, többen szexuális zaklatással vádolták meg.

Szinte biztos, hogy a két eset között összefüggés fedezhető fel, már csak azért is, mert az érintettek, Baukó Éva és Molnár Anikó is a hiteltelenségét az elmúlt években sokszor bizonyító TV2-nek vallott a zaklatásról.

Baukó Éva egyik legjobb barátja, Alekosz is arról számolt be, hogy a nő pénzt kapott azért, hogy Havas ellen valljon, és előre megmondta azt is, ki lesz a következő jelentkező.

A pusztítás egy hete: így indított totális hajtóvadászatot a fideszmédia Havas Henrik ellen

Havas Henrik újságírót, műsorvezetőt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ennek az eddig nem tapasztalt dühödt kormányzati támadásnak egyetlen egy kiváltó oka van: Havas Henrik írt egy könyvet Vona Gáborról. Semmi más. Ennyi elég volt ahhoz, hogy Ómolnár Miklós és a TV2 birodalmának elfeledett bugyraiból előmásszanak különös figurák, és hirtelen mesélni kezdjenek.

Ezek után Havas Henrik ellen csatornája, az ATV belső vizsgálatot indított, aminek eredményeként ma annyit jelentettek ki, hogy nem kívánják meghosszabbítani a műsorvezető szerződését.

Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.

Havas még az ATV székháza előtt adott rövid interjút az N1TV-nek. Megerősítette, hogy be fog perelni minden médiumot, ami valótlanságot írt róla, továbbá biztos benne, hogy ez a hadjárat a Vona Gáborról írt könyve miatt indult ellene.

 

Hadjárat indult ellenem - Havas búcsúzik az ATV-től

Exkluzív interjút adott Havas Henrik az N1Tv-nek az ATV döntése után. December 31. után nem hosszabbítanak vele szerződést.