Bocsánatot kértek az idős néni felett szórakozó perverz ápolók, de kirúgták őket

A pécsi Malomvölgyi Szeretetotthon hétfőn lezárta azt az eljárást, ami azért indult, mert 3 ápoló szexet imitált egy magatehetetlen néni ágya fölött.

Botrány: idős, beteg néni ágya felett szórakozott két perverz ápoló

A képeken szereplő férfi pólóján jól kivehető a „Baptista" felirat, tehát az már elsőre is biztosnak tűnt, hogy ő a szeretetszolgálat alkalmazásában állhat. A nőnek csak az azóta már letörölt Facebook-profilját terjesztik a felháborodott kommentelők, akik szerint a helyszín a pécsi Malomvölgyi úton található Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona lehetett.

Az eredményről a 24.hu-t tájékoztatták:

2018. január 15-én, a belső vizsgálat során a botrányos viselkedésért felelős mindhárom személy beismerte és megbánta a történteket, valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték.

Megjegyezték, az érintett ápolók bocsánatot kérnek az ellátottól és hozzátartozóitól, munkáltatójuktól, az intézmény fenntartójától, valamint a közvéleménytől. Munkaviszonyuk azonnal megszüntetését tudomásul vették.

A Malomvölgyi Szeretetotthon megkér mindenkit, hogy az intézmény 629 ellátottjára, illetve 310, a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozójára, valamint az intézmény zavartalan működésére tekintettel, e sajnálatos incidens alapján ne általánosítsanak.