Pedofília gyanújába keveredett egy nagykőrösi fideszes képviselő

A Jobbik szerint az vezethet idáig, hogy törvények felettinek hiszik magukat a kormánypárti politikusok.

A képviselő arról számol be, hogy ismét a Fidesz miatt robbant ki botrány Nagykőrösön, mivel napvilágot látott az az információ, miszerint Kiss Attila Csaba, helyi kormánypárti képviselő ellen szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt indult nyomozás.

"Ennek esetleges beigazolódása, az egyébként is morális és erkölcsi fertőben tobzódó Fideszen belül is a mélypontot jelentené"

-írja a Jobbik alelnöke, aki egyben felszólítja a Fideszt, hogy tisztázza, képviselője valóban elkövette-e a bűncselekményt.

Volner János információi szerint a szexuális bűncselekményt fiatalkorúval követte el a helyi képviselő, és reméli, hogy a kormánypárt tekintettel lesz ennek súlyára.

"A magam részéről azt megígérhetem, hogy csak a nagykőrösi gyermekek érdekeit és biztonságát fogom figyelembe venni, és nem engedem, hogy politikai vagy egyházi érdek befolyásolhassa az igazság érvényre jutását"- jelentette ki és biztosította a kormánypártot, hogy nem hagyja, hogy az általuk kialakított trendnek megfelelően következmények nélkül maradjon az eset, ennek érdekében mihamarabb megteszi a szükséges intézkedéseket.

A jobbikos politikus szerint ilyen esetek azért fordulhatnak elő, mert "vezetőjük, Orbán Viktor, arrogáns stílusával elhitette velük, hogy minden törvény fölött állnak, despota módjára rendelkezhetnek életek, egzisztenciák fölött. A lakosságot rabszolgának tekintik, akikkel úgy bánnak, ahogy épp kedvük szottyan. Ez az önmaguk felsőbbrendűségébe, tévedhetetlenségébe vetett hit fogja a vesztüket okozni."

Nem ez az első eset, hogy kormánypárti politikust pedofíliával gyanusítanak. Tavaly februárban a KDNP körmendi képviselője, Szabó Ferenc ellen tettek egy akkor 16 éves lány szülei feljelentést, mert a gyanú szerint a férfi korábban szexuális kapcsolatot létesített vele.

Ha kiderülne a KDNP politikusáról, hogy pedofil akkor kizárnák, kirúgnák, kasztrálnák

Ha kiderül, hogy a KDNP képviselője megrontott egy diáklányt, annak kiskorában, akkor alaposan rájárhat a rúd. Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője azt ATV-nek azt nyilatkozta, hogy kizárják a pártból a hirtelenjében önként lemondott körmendi alpolgármestert, ha bebizonyosodik az az állítólagos bűncselekmény, hogy korábban egy olyan lánnyal folytatott közelebbi kapcsolatot, aki ma is csak 16 éves.