Németh Szilárd buktathatja meg Orbánt

Csak így tovább! 

A vesztésre álló, visszavonuló seregek a háború utolsó szakaszában az elhagyott területek kifosztásán kívül még számos aljasságra is képesek. Hónuk alatt a rablott holmival, a köz vagyonával felrobbangatják a hidakat, középületeket megpróbálnak a menekülés során lázadást szítani a hátuk mögött. Nem kizárólag azért, hogy fizikailag távol tartsák az ellenséget, hanem, hogy megnehezítsék békeidőben az adott terület lakóinak visszatérését a normál hétköznapokba. 

Orbán tévedett

A Fidesz úgy viselkedik, mint az a bizonyos vert sereg. Január elején még úgy pöffeszkedtek, mint a császár a képzelt új ruhájában. Orbán is azt hangoztatta, hogy idehaza nincs ellenfele, csak nemzetközi színtéren: a brüsszeli bürokraták és persze Soros.

Aztán kiderült, hogy Orbán legnagyobb ellenfele nagyon is ott van a közelében. Önmaga az.

És az általa felhúzott hazug, manipulatív, gyűlöletre, az ember alantas ösztöneire építő politikai rendszere. Az a rendszer, amelynek a pillérei az elmúlt napokban nemcsak megrogytak, hanem egy-kettő már hatalmas porfelhővel le is dőlt. 

A meztelen valóság

A Fidesz és Orbán menekül az összeomlás elől.

A kormányfő nem mer kiállni az ország nyilvánossága elé, hogy válaszoljon a parlamentben az ellenzék kérdéseire annak kapcsán, hogy bár 22 milliárdot eltapsoltak a migránsokkal kapcsolatos propagandára arra, hogy hirdessék reggel, délben meg este, hogy ide aztán senki nem jöhet, közben az elmúlt három évben mégis 2300 migránst fogadtak be. 

A császár tök pucér, ezt már egyre többen észrevették. Hívei persze megpróbálják leplezni a szörnyű valóságot. És ezért semmi sem lesz drága. 

Komolyan gondolták: Csak a Fidesz!

A Fidesz eddig sem riadt vissza attól, hogy pártérdekeinek megfelelően hiteltelenné tegyen az ország biztonságos, demokratikus működését biztosító intézményeket. Elég felidézni a választási rendszer átírását, a szavazók szervezett szállításának lehetővé tételét, az Állami Számvevőszék bunkósbotként való felhasználását az ellenzéki pártokkal, főként a hatalom első számú kihívójának számító Jobbikkal szemben. 

Németh beleszállt az AH-ba

Németh Szilárd vezetésével ma szintet lépett a Fidesz-KDNP a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén. A kormánypártok politikája arra épült, hogy Nyugat-Európával szemben, Magyarország biztonságos, nem kell félnünk a bevándorlóktól (szándékosan használom a kifejezést, hiszen Orbán 2015-ben Debrecenben világossá tette, hogy aki Magyarországra érkezik az nem menekült, az bevándorló) és az azokkal kéz a kézben járó terrorizmustól. 

Az Orbán-kormány megvédi a magyar embereket. A védelem egyik fő bástyája az Alkotmányvédelmi Hivatal. Ez a szervezet, amely a letelepedésért, menekültstátuszért folyamodókat is ellenőrzi, rendkívül komoly munkát végez az illegális bevándorlók, az embercsempészek kiszűrése érdekében. 

Németh Szilárd ma ország-világ előtt megkérdőjelezte az Alkotmányvédelmi Hivatal szakmai felkészültségét, az ellenőrzéseik alaposságát, azt, hogy képesek a magyar emberekre leselkedő veszélyt időben felismerni és egyéb szervekkel összefogva elhárítani. 

Mivel a miniszterelnök elmenekült, ezért most Pintér Sándornak és Altusz Kristófnak kell felelnie Orbán migránsairól

Mirkóczki Ádám, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos tagja szerint minden egyes parlamenti képviselőre nézve kínos volt, amit Németh Szilárdék műveltek az ülésen. Orbán Viktor természetes nem jött el, hiába hívták meg, de a Jobbik politikusának javaslatára a következő ülésen beszámolhat a 2300 befogadott menekültről Pintér Sándor és Altusz Kristóf is.

Beismerő vallomás

A Fidesz és Németh Szilárd ma arra hivatkozva puccsolta meg a Nemzetbiztonsági bizottság ülését, - ahová hiába hívták Orbán Viktort, hogy beszámoljanak a Soros fenyegetésről és a tavalyi évben befogadott 1300 migráns ügyéről -, hogy azon jelen van az LMP-s Szél Bernadett, aki Soros embere. 

Az ellenzéki politikus 2014 óta az Országgyűlés egyik legfontosabb testületének nemzetbiztonsági átvilágításon átesett tagja. Személyével kapcsolatban az Alkotmányvédelmi Hivatal semmilyen kockázatot nem állapított meg. Németh Szilárd és a Fidesz viszont igen.

Ebből az következik, hogy a kormánypártok nem bíznak meg a hivatal szakembereinek munkájában. Abban, hogy a letelepedési kötvényesek, a menekültként érkezők ellenőrzése is megfelelő szakmaisággal történik. Ez azt jelenti, hogy

Németh és a Fidesz elismerte, hogy az Orbán-kormány nem képes megvédeni az országot. 

Emberek! Kezdjetek el most már tényleg félni!  

Elefánt a porcelánboltban

Németh Szilárd és a Fidesz a mai ámokfutásával politikai kármentést próbált véghez vinni, és „a hatalom megtartásáért semmi sem drága” elvet követve

beáldozták az Alkotmányvédelmi Hivatalt.

Úgy, ahogyan korábban a médiahatóságot, az Állami Számvevőszéket, az ügyészséget, a Nemzeti Adó és Vámhivatalt, az Országos Bírósági Hivatalt, az Alkotmánybíróságot. Önző pártpolitikai érdekei miatt a Fidesz sorra zúzza porig ezeknek a szervezeteknek a szakmai hitelét. 

Ki lesz a következő? 

Az ellenzéki pártokkal szembeni ÁSZ-ámokfutás után hogyan vehető komolyan a szervezet többi jelentése, amelyben ellenőrzi a közpénzek, a közvagyon felhasználását? Mit várnak el a kormánypártok a jövőben az Alkotmányvédelmi Hivataltól? Mondja ki, hogy akire rábök Németh Szilárd vagy a Fidesz az nemzetbiztonsági kockázat? Mi lesz, ha ezt nem teszi meg az Alkotmányvédelmi Hivatal? Soros szervezetté nyilvánítja a Fidesz? Németh Szilárd és társai majd megkérdőjelezik a hivatal álláspontját, ha az számukra pártpolitikailag nem megfelelő? 

Ennyi

A mai napon a Fidesz és Németh Szilárd nem csupán az Alkotmányvédelmi Hivatal szakmai hozzáértését kérdőjelezte meg annak érdekében, hogy ne kelljen beszélniük a kormány által befogadott 2300 migránsról.

A mai napon a Fidesz és Németh Szilárd az elmúlt három év kormánypárti politika alapját kérdőjelezte meg visszavonhatatlanul.

Sőt, szét is zúzta azt, kiderült: nem képesek az ország megvédésre.

Lehullt a lepel.
A császár meztelen.