Simonka György Facebook-oldalát hirdető pólókat adtak a gyerekekre egy dél-békési iskolában

Nem ez volt a legjobb ajándék, az ovisok csak pislogtak.

Mindezt azután, hogy éppen múlt héten keltett közfelháborodást, hogy Simicskó István, az Újbudán újrázásra készülő fideszes országgyűlési képviselő, az Orbán-kormány honvédelmi minisztere óvodások előtt beszélt terveiről, ráadásul kiderült, hogy az óvodába járó szülőknek nyilatkozatot kellett aláírniuk arról, hogy a képeket kampánycélra felhasználhassák, ugyanis, ha nem így tesznek, akkor csemetéik részt sem vehettek volna az óvodai ünnepségeken.

Már nem csak akkor lehet farsangozni az ovisoknak, ha Simicskóval fotózkodnak

Bejárta a világhálót az a fotósorozat, amelyen az látszik, hogy Simicskó István, az Újbudán újrázásra készülő Fideszes országgyűlési képviselő, az Orbán-kormány honvédelmi minisztere óvodások előtt beszélt magáról és a terveiről. Lázár János kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón kérdést kapott Simicskó István honvédelmi miniszter szerdai óvodai performaszárról. Simicskó István Újbuda (Bp. 2.

Simonka mostani esete is épp az ünnephez kötődik. A dél-békési országgyűlési képviselő volt ugyanis az iskola adventi rajzpályázatának a fővédnöke. Meg is jutalmazott 5 óvodás és 16 iskolás diákot. A képeket elnézve afelől azért vannak kétségeink, hogy a gyermekek mennyire örültek a nagylelkű ajándéknak, amin a képviselő Facebook-oldalának címe található, egy nagy Fidesz-sárga like gombbal.

Úgy tűnik, hiába a közfelháborodás, hogy a kormánypárt gyerekek felhasználásával próbál a kampányában a szavazók szimpátiájára hajtani, nem hagynak fel a gyakorlattal.

A képeket a közintézmény Facebook-oldalán tették közzé: