Durva videó: Pócs János fideszes jelölt tök részegen fűz egy fiatal, nagymellű lányt

Felkerült az internetre egy videó, amin Pócs János fideszes parlamenti képviselőjelölt látható. A politikus eléggé ittas állapotban kendőzetlenül beszél arról, hogy az őt videózó fiatal lánynak nagyok és formásak a mellei.

A felvételt egy ismeretlen személy töltötte fel a Youtube-ra, János Pócs felhasználónévvel. Ezután a videóra a 444.hu hívta fel a figyelmet. A lap úgy tudja, a felvétel még 2009-ben készült a Pócs-család tulajdonában álló Éden Büfében, ahol „idénymunka-záróbulit” tartottak.

A felvételen Pócs Jánost egy fiatal lány kérdezi arról, hogy milyen dolog kiskorúakat itatni. Erre Pócs azt válaszolta, hogy

„Ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú”

Ezután Jász-Nagykun-Szolnok megye 2. számú választókerületének jelenlegi fideszes jelöltje a lány melleit dinnyékhez kezdi hasonlítani, és többször meg is dicséri.

Végül a videózást azért kellett abbahagyni, mert a fideszes politikust zavarta az ivásban.

Pócs Jánosnak a felmérések szerint Budai Lóránt jászsági jobbikos politikus lett a fő kihívója a választókerületben. Budainak a bizonytalanok és a taktikai szavazók hozhatják el a sikert, miközben Pócs olykor nem csak fiatal lányok melleivel foglalkozik részegen, hanem értelmezhetetlen dolgokat is állít vetélytársairól a fórumain. Budai Lóránttal készített interjúnkat itt olvashatják.

Pócs Jánost a 444.hu próbálta megszólaltatni, de nem jártak sikerrel. Az Alfahírnek Budai Lóránt azt mondta, Pócs videója „saját magát kommentálja”, ezt ő nem kívánja bővebben ragozni. A jobbikos ellenzéki jelölt szerint Pócs Jánosnak el kell döntenie, hogy egy családcentrikus katolikus ember, aki „még a templomban is képes felszólalni”, vagy pedig inkább fiatal lányok melleit dicséri részegen, alkoholt itatva velük. „Ez a két szemlélet eléggé üti egymást” - fogalmazott Budai.

Mint mondta, a kérdés az, hogy Pócsnak melyik a valódi arca: ez, vagy amikor a templomban szerepel. Budai Lóránt úgy véli, a választók majd eldöntik, akarják-e, hogy egy ilyen ember képviselője őket a Jászságban.