Ezt írta alá Trump és Kim

Itt a négy pont.

  1. Az Egyesült Államok és a KNDK (Koreai Népi Demokratikus Köztársaság) elkötelezi magát, hogy új kapcsolatokat alakít ki a két ország népeinek békére és prosperitásra törekvésével összhangban.
  2. Az Egyesült Államok és a KNDK közös erőfeszítéseket tesz, hogy a tartós és stabil béke rendszerét alakítsák ki a Koreai-félszigeten.
  3. Megerősítve a 2018. április 27-én aláírt panmindzsoni deklarációt, a KNDK elkötelezi magát, hogy a Koreai-félsziget teljes atommentesítésén fog dolgozni.
  4. Az Egyesült Államok és a KNDK elkötelezi magát a hadifoglyok és a hadszíntéren eltűnt katonák maradványainak hazaszállítására. (Ez az 1950–53-as koreai háborúra vonatkozik.

Az évszázad találkozója: Donald Trump és Kim Dzsongun már beszéltek is

Frissítés 9: Úgy tűnik, hogy egyelőre ennyi volt. Magyar idő szerint délelőtt 10-kor tart sajtótájékoztatót Donald Trump, ez a hivatalos program következő pontja.Frissítés 8: A közös ebédnél Trump megkérdezte a szingapúri tévéseket: "Szóval csinosak és jóképűek és szépek és tökéletesek vagyunk?"Ebéd után sétáltak egy kört a kertben, majd Trump limuzinjához mentek, azt hittem, hogy itt lesz valami közös kocsikázás, de Trump csak megmutatta a verdát Kimnek.