Brutális kutyaakasztás Inárcson

Az elkövető szinte biztos, hogy megússza embertelen tettét.

A 444 számolt be egy olvasói levél alapján arról, hogy Inárcson riasztották a rendőrséget, mert a település határában egy fára kötéllel felakasztott kutyára bukkantak.

A tetemet fellelő helyi lakos így írt az esetről:

„Ma délelőtti kutyasétáltatás közben fedeztem fel ezt a brutális tettet! Jelentettem a rendőrségen, kb. 5 perc alatt kiért a járőr, jelenleg is helyszínelnek. Ezt - az eredetileg kis-közepes termetű zsemleszínű szuka - kutyust tegnap délelőtt még láttam a faluban kóborolni, az emlői állapota alapján nemrég szülhetett talán. Ma délelőtt már felakasztva, megégetve találtam az inárcsi Csíkosi út folytatásában lévő erdős-bokros területen. Mellékelem a fotókat, amiket készítettem. Sajnos esély sincs elkapni azt a férget, aki ezt tette, falu széle, térfigyelő kamerák sincsenek a környéken. Iszonyat, hogy ilyen emberek élnek a közvetlen környezetünkben.”

Később kiderült, hogy a kutyát nem perzselték meg, csak az eső miatt nézett ki úgy. De nem csodálkozunk rajta, hogy megtalálója nem vette jobban szemügyre az állatot.

A portál annyira brutálisnak ítélte a képeket, hogy azt végül nem tette közzé.

Az állatkínzás miatti büntetés szigorítását már régóta szorgalmazza a Jobbik, hiszen jelenleg börtön és pszichológiai kezelés nélkül ússzák meg kegyetlen, brutális gyilkosságaikat olyan emberek, akik ha együttérzés és irgalom hiányában, csupán szórakozásból ilyen tetteket követnek el, bármikor embertársaik ellen is fordulhatnak.

Nemrég Fülöp Erik, jobbikos honatya a parlamentben tette szóvá, hogy jelenleg még mindig csoda, ha akár csak pár hónap letöltendőt kap valaki, mert az esetek többségében inkább felfüggesztik a végrehajtást. Éppen ezért a jelenlegi állatvédelemről szóló szabályozásnak semmilyen visszatartó ereje nincsen.

Brutális gyilkosok vannak szabadlábon, itt járnak köztünk, mellettünk ülnek a buszon

Levágott fejek, halálra verések, fára fel- és autó után kötések, zsákba fojtások, lincselések. Kegyetlen, brutális, elmebeteg gyilkosok ússzák meg Magyarországon a börtönt, és még pszichológiai kezelést sem kapnak, hogy a jövőben ne öljenek embert. Ha már állatokat szadista módon bántalmaztak. Én ezt nem akarom látni.