Megszűnik az állami kukaholding?

40 milliárd forint tavalyi elszámolásán veszhetett össze az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. és könyvvizsgálója, a Moore Stephens K-E-S Audit Kft. - írja a Népszava. A vita miatt az állami társaság még tavalyi mérlegbeszámolóját sem adta le, ezért megvonhatják az adószámát, ami a cég betiltását jelenti.

Zara László, a Magyar Adótanácsadók és Könyviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének elnöke azt mondta, hogy a jogszabályok szerint már év vége előtt is ellehetetlenülhet a működés, de az is elképzelhető, hogy a cég államérdekre hivatkozva kéri az adóhatóság türelmét.

A lap úgy tudja, hogy az elszámolással a szabályos nyilvántartás a legnagyobb probléma, Garancsi István partnereitől beszerzett számlázási rendszerük hibái miatt évente nagyjából tízmilliárd forint meg sem érkezik hozzájuk.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

sss
2019. október 22. | 10:14
Egy éves keverék kutyáját kötötte motorjához egy 56 éves hejőbábai férfi, majd elindult a járművel a szomszéd faluba. Az ebet vonszoló férfit egy másik motoros állította meg, ő hívta a rendőröket is.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András