"Tüntessünk közösen a Fidesz embertelen törvénye ellen!"

A Jobbik csatlakozik a szakszervezetek rabszolgatörvény elleni tiltakozásához.

Sneider Tamás videóüzenetben szólított fel minden jó érzésű magyar polgárt, hogy csatlakozzanak a holnapi, rabszolgatörvény elleni szakszervezeti tiltakozáshoz.

A legnagyobb ellenzéki párt elnöke közölte: 

"Ha ez a javaslat átmegy a parlamenten, akkor az azt jelentené, hogy még a mostaninál is kevesebb gyermek születne hazánkban, tudjuk jól, hogy teljesíthetetlen követelményeket róna ki azokra a munkavállalókra, akik két, három vagy négy műszakban dolgoznak. Ez egy rabszolgatörvény."

Akinek számítanak a dolgozók, jöjjenek ki holnap tüntetni!

"Kérek mindenkit, akinek kicsit is számít Magyarország sorsa, akinek számítanak a dolgozó emberek érzései, vagy az, hogy Magyarországon a családok együtt lehessenek, azok jöjjenek el a Jászai Mari térre holnap tíz órakor és tüntessünk közösen a Fidesz embertelen törvénye ellen."

- mondta Sneider Tamás videóüzenetében.

 

Portálunk természetesen holnap folyamatosan tudósítani fog a tiltakozásról. Addig is álljon itt még néhány érv amellett, hogy pontosan miért is kell tüntetni szombaton:

5 érv, amiért ott leszel a rabszolgatörvény elleni tüntetésen szombaton

Hát, tényleg megteszik. Tegnap a legmakacsabb optimisták számára is keserűen világossá vált, hogy a Gulyás Gergely hitvány hazudozásával ellentétben a kormány lényegében semmit sem enyhít a magyar munkavállalókat kiszolgáltatott bérrabszolgák szintjére süllyesztő törvényen. A jogszabálytervezet ellen szombat 10 órára a Jászai Mari térre az összes szakszervezeti tömörülés - a kormányhoz közel állók is - tüntetést hirdetett meg, amely az elmúlt nyolc év legfontosabb demonstrációja lesz.