Volner már az Echo TV-ben is a Betyársereggel fenyegette a tüntetőket

A " túlságosan is türelmes " rendőrök védelmében.

Nem, Volner János fontosnak érezte, hogy Mészáros Lőrinc tévéjében is megfenyegesse a "békésen álló", "túlságosan is türelmes, nagyon visszafogott" rendőrökre támadó, "anarchista jeleket lengető csoportokat":

"Ha azt látjuk, hogy a rendőrség nem lesz elegendő (...), a Szent Korona veszélybe kerül, vagy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor be fogom riadóztatni a Betyársereget, ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre, és segíteni fogunk a rendfenntartóknak a rendteremtésben. Ezt körülbelül 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel."

Volner János és a Mi Hazánk tehát pár bugyuta rigmus és néhány szánkó miatt halálos komolysággal veretné szét a kenyéradó gazdáik által bevezetett rabszolgatörvény elleni össztársadalmi elégedetlenséget.

[video:https://youtu.be/2W7Lp7jG79k]

Mi azért továbbra is reméljük, hogy a csürhének tüntetőknek tényleg sikerül "komolyabb eredményeket" elérnie a kormánnyal szemben, és a Fidesz által kitartott mandátumtolvajt nemhogy segíteni, de kiröhögni fogja a Betyársereg. Elvégre Gaudi-Nagy Tamáshoz hasonlóan épp azoknak benyalni, akik 2006-os módszerekkel lépnek föl a jogos társadalmi felháborodás ellen, igencsak kimeríti a pojácaság fogalmát.

(Fotó: Béli Balázs / Alfahír)

Volner átszakította a pöcegödör alját: erőszakkal fenyegeti a rabszolgatörvény ellen tüntető "férgeket" és "majmokat"

Volner János pénteki Facebook bejegyzésében férgeknek, majmoknak és patkányoknak nevezi a rabszolgatörvény ellen tiltakozókat. A politikus néhány szélsőséges, és a tömegben is azonnal elutasításra találó kijelentéseire alapozva azt hazudja, hogy a tüntetők „ki akarják hozni a Szent Koronát" az Országházból. Volner végül megfenyegeti a tiltakozókat, hogy