A semmi közepén hagyta az utasokat a MÁV

A semmi közepén hagyta az utasokat a MÁV

Egy Facebookra felkerült beszámoló szerint a péntek délután 17:38-kor induló monori személyvonat - egy kiadós késést követően - a semmi közepén hagyta az utasait.

Mint kiderült, miután elindult a Nyugatiból, nem sokkal később megállt. Bár az utasok egy darabig türelmesen vártak, végül vissza kellett battyogniuk a pályaudvarra. 

Tanácsot nem is nagyon kaphattak senkitől, ugyanis mint kiderült

a vonaton nincs kalauz.

Az eddig is abszurd történet itt - ha lehet - itt csavarodik a totális őrületbe:

"Felhívjuk a MÁV információt, ahol azt a tájékoztatást kapjuk, hogy nem lehetünk a 2786-os vonaton, mert azt kiállították a forgalomból, de kérdezzük meg a mozdonyvezetőt, vissza tud-e minket vinni a pályaudvarra. Na jó, nézzük meg! A tömeg leszáll és morgolódva elindul a mozdony felé. Ott jön az újabb meglepetés: nincs a fülkében senki, a mozdonyvezető elment. Elment? El. A szerelvényünk szellemvonattá vált. A helyzet rossz, hiszen a vágányokat magas, átmászhatatlan kerítés szegezi, nincs hát más választás, a rengeteg sín között kell visszabotorkálni a Nyugati Pályaudvarra. Nem túl biztonságos….jobban mondva életveszélyes."

- írja a poszt szerzője.

Végül annyi ígéretet kaptak, hogy küldenek egy biztonsági őrt, aki visszakíséri az elárvult utasokat a pályaudvarra. 

Természetesen kerestük a MÁV-ot, amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Kártalanítja a MÁV a "semmi közepén" hagyott utasokat | Alfahír

Egy Facebook bejegyzés nyomán korábban lapunk is beszámolt róla, hogy a péntek délután 17:38-kor induló monori személyvonat - egy kiadós késést követően - a semmi közepén hagyta az utasait.