Benézte a fideszes propagandakiadvány: rég nem létező helyiséget mutogattak létezőként

facepalm

Reagált az MTA SZTAKI a fideszes „morális fölényű” bulvárújság sci-fit megszégyenítő „cikkére”. Közleményükből, melyet a 444 szemlézett, kiderül,

soha nem létezett szexuális együttlétekre berendezett szoba a SZTAKI-nál.

A kommüniké azt elismeri, hogy

évtizedekkel ezelőtt a kutatóintézet egy korábbi vezetője a sajtóban megjelent videófelvételnek megfelelően rendeztetett be egy szobát, de ez soha nem működött „kéjbarlangként”.

Az Orbán-kormány célkeresztjében levő kutatóintézet az orbánista bulvárkiadvány irományára reagálva hozzáteszi:

a szobát a jelenlegi vezetés már korábban felszámolta,

így a megjelent valótlan információkat cáfolják és nyomatékosan kijelentik, hogy jelenleg sem található az MTA épületeiben a bulvárkiadvány által bemutatotthoz hasonló intim találkozóhely.

Nemzetközileg elismert kutatóintézetként hiszünk az akadémiai dolgozók etikus és eredményes munkavégzésében, így a szervezeti kultúránkkal ellentétes feltételezést elutasítjuk; az intézet falain belül pedig kizárólag a hazai innováció fejlesztésére irányuló tevékenységet támogatunk – zárul a közlemény.

Az ügy előzményét itt olvashatják:

Kéjbarlangot vizionál a Ripost az egyik MTA-kutatóintézetben | Alfahír

A 444.hu szúrta ki, hogy új szintet lépett a kormány MTA ellen folytatott hadjárata, és már az átlag fideszesnek is érthető módon sulykolják azt, hogy az MTA-nak arra van szüksége, hogy valaki rendet tegyen ott. Ha igaz, ha nem, amivel ezt alátámasztanák.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Balogh Gábor

Friss

1
1
sss
2019. Augusztus 21. | 18:55
Naivitás azt gondolni, hogy egy stabil gazdasági helyzetben, amelyben a német vállalati érdekek érvényesülni tudnak, a mindenkori német kormány nem reálpolitikai megfontolásokat fog szem előtt tartani. Vélemény.
Naivitás azt gondolni, hogy egy stabil gazdasági helyzetben, amelyben a német vállalati érdekek érvényesülni tudnak, a mindenkori német kormány nem reálpolitikai megfontolásokat fog szem előtt tartani. Vélemény.
Sokat hallunk és olvashatunk pejoratív értelemben a populizmusról anélkül, hogy a fogalmával tisztában lennénk, pedig a populizmus önmagában nem ördögtől való.