Nem ért véget a győri polgármester vesszőfutása

Borkai Zsolt

Újabb bizonyítékkal rukkolt elő az Ördög Ügyvédje nevű blog, amely az elmúlt napokban Borkai Zsolt győri polgármester gyanús szántóföldbizniszeiről meg lengén öltözött hölgyekkel felturbózott horvátországi utazásairól írt. 

Mint ismert, a pénteki nap folyamán olyan képek kerültek elő a győri polgármesterről, amelyek alapján úgy tűnik, hogy Borkai egy jachton egy asztalnál mulat rengeteg alkohol és csinos fiatal hölgyek társaságában. Bár a képek alapján nem derül ki, hogy prostituáltakról van szó, azonban a blog szombat reggel kirakott egy fotót, amelyen az látszik, hogy egy Borkai Zsoltra feltűnően hasonlító férfi közösül egy nővel. Ráadásul a képbe belelóg egy másik hölgy is. 

 (A kép itt érhető el

Ez már csak azért is érdekes, mert a győri polgármester a saját kampányában olimpikonként és családapaként reklámozza magát, és azt írja: semmire sem olyan büszke, mint a családjára. 

A blog egyébként azt írja, hogy a következő napokban további leleplező fotókat fog nyilvánosságra hozni.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.