A miniszterelnököt faggatják a mátrai szennyezésről

A miniszterelnököt faggatják a mátrai szennyezésről

Tavaly novemberben történt kénszennyezés, amelyet Visontán és Detken is érezni lehetett. Azóta sem derült ki, hogy a Mátrai Erőmű, a Viresol vagy ha ők nem akkor pontosan ki és milyen mértékben szennyezte a környezetet. Az állami hatóságok hallgatnak, a Jobbik politikusai Orbán Viktort kérdezik az ügyről. 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/4Op70z-Nf00.jpg?itok=6vpbEk_a","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=4Op70z-Nf00&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Barterüzletet köthet Mészáros az állammal?

A Fidesz-KDNP kormányok az elmúlt 10 évben nem tettek semmilyen lépést az üvegházhatású gázok, a karbonkibocsátás csökkentésének érdekében, sőt csak nehezítették a megújuló energiaforrásokra való átállást - kezdte a magyar energiaellátás egyre átláthatatlanabb pénzügyi hátterét firtató Dudás Róberttel közösen tartott sajtótájékoztatóját Nunkovics Tibor jobbikos országgyűlési képviselő.