Ez az igazi nemzeti együttműködés rendszere: rengeteg felajánlást kapott a nélkülöző mezőhegyesi idős asszony

jótékonyság, szeretet, adomány, adakozás

Szép adag adomány gyűlt össze annak a 84 éves egykori kórházi ápoló hölgynek és férjének megsegítésére, akinek történetét pénteken mutattuk be. A felajánlott segítséget Szabó Ervin orosházi jobbikos képviselő és László Attila, a Békés megyei Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője juttatta el Etelka néninek.

Megmozdult az ország, rengetegen segítettek

– így kommentálta Szabó az önzetlen felajánlásokat.

Szabó elmondta, köszöni azt a kimondhatatlan mennyiségű üzenetet, megkeresést, felajánlást, melynek töredék része a köszönővideóban is látható, és amelyben Etelka néni is elérzékenyülve ad hálát a felajánlásokért.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy megmentették az életünket az éhhaláltól, köszönünk szépen mindent!

– rebegi az egykori kórházi ápoló.

Az asszony és férje életkörülményeiről lapunk pénteken számolt be. A beteg Etelka néni még betegebb férjével egy mezőhegyesi szükséglakásban próbál meg túlélni, amit egy megörökölt hitel miatt a számlájukra rakott inkasszó szinte ellehetetlenít. A házaspár ügyét Szabó Ervin karolta fel, és – hála a magyar emberek összefogásának és egymás iránti érzékenységének – úgy tűnik, sikerült átsegíteni őket a legnehezebb szakaszon.

Negyven évig dolgozott kórházi ápolóként, most élelemért könyörög a 86 éves hölgy

Nemcsak a többszázmilliárdos szupervagyonokat felhalmozó Csányik, Gattyánok és Mészárosok lakják korunk Magyarországát, hanem olyanok is, akiknek tényleges jövedelme alig milliárdomod (!) része az ő vagyonuknak. Ilyen az a 86 éves, cukorbeteg mezőhegyesi hölgy is, aki még súlyosabb beteg férjével együtt tengetné szegényes mindennapjait - ha tehetné.