A Fidesz szemében Csonki Dávid Jobbikba való belépése nagyobb bűn, mint "lopni, drogozni, kurvázni"

A Fidesz szemében Csonki Dávid Jobbikba való belépése nagyobb bűn, mint "lopni, drogozni, kurvázni"

Találós kérdés: mi az ami a kormánymédia számára breaking news, a nap legmegdöbbentőbb híreként funkcionál, olyan témákat megelőzve, mint a postások bértárgyalása, az aggodalmakra okot adó közlekedési közlekedés átszervezése, vagy éppen a kormány által került műanyag hulladék újrahasznosítása?

Ne találgasson, a helyes válasz, hogy ismét megalakult a Jobbik alapszervezete Békéscsabán. Ez önmagában nem egy eget rengető hír, kivéve a kormánysajtó oldaláról nézve, akik meglovagolták azt a tényt, hogy a Párbeszéd volt Békés megyei elnöke, Csonki Dávid úgy döntött, belép a békéscsabai Jobbikba.

A Fidesz szemében ez pedig magától értetődő, hogy bűn, amit Jakab Péter a Jobbik elnöke sem hagyhatott szó nélkül:

Tehát nem egy ledér lányokkal jachton hancúrozó Borkai, nem egy drogszagú Deutsch, nem egy korrupciós ügybe keveredett Boldog, nem egy bűnszervezet irányításával vádolt Simonka, nem egy börtönben csücsülő Mengyi lép be hozzánk. Nem. Nem ilyen keresztény, konzervatív fideszesek jelentkeztek a Jobbikba - esélyük se lenne -, hanem egy tisztességes békési srác, aki történetesen a Párbeszéd megyei elnöke volt.

Jakab Péter hozzáteszi a Facebook-oldalán közzétett posztjában, hogy a Fidesz szemében ez a "példátlan" átigazolás ma nagyobb bűn, mint "lopni, drogozni, kurvázni, emberéleteket tönkretenni." Mert ez az, ami a Fidesz-maffiát a létében fenyegeti. Úgy hívják, hogy összefogás. A magyar emberek összefogásaként hivatkozik minderre.

A párt elnöke a bejegyzésének a végén arra is utal, hogy ha a tisztességes magyarok összefognak, akkor azoknak a tisztességteleneknek, akik részt vettek az ország kifosztásában esélyük sem lesz a jövőben.