Navalnij Putyin palotájáról készített oknyomozó riportot

Navalnij Putyin palotájáról készített oknyomozó riportot

Navalnij kedden közzétett oknyomozó riportja Oroszország egyik legtitkosabb és legjobban őrzött létesítményét vette górcső alá, vagyis Vlagyimir Putyin titkos Fekete-tenger melletti palotáját.

A kétórás videó és hosszú cikk a birtok történetét járja körbe. Ebből kiderül, hogy a 17 ezer négyzetméteres terület saját kikötővel, templommal és határátkelővel is rendelkezik, míg a légterében repüléstilalmi zónát alkottak. Navalnij alapítványa azt is kiderítette, hogy a birtokra eddig közel 100 milliárd rubelt költöttek - írja a 444.hu.

Az anyagok azt követően jelentek meg, hogy az ellenzéki politikust letartóztatták miután visszatért Oroszországba. A lap kiemeli, hogy a videó igen nagy érdeklődésnek örvend, ugyanis pár óra alatt fél millióan nézték meg, míg a honlapon megjelent cikket egymillióan keresték fel eddig.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/ipAnwilMncI.jpg?itok=4ir0oPMr","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=ipAnwilMncI&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}