Jakab Péter: Keresztény vagyok, nem álszent

Jakab Péter: Keresztény vagyok, nem álszent

A Fidesz lakájmédiája napok óta tartó témát kreált abból, hogy a Jobbik elnöke, Jakab Péter mit reggelizik, majd megpedzegették, hogy az, aki húst eszik böjt idején csakis rossz keresztény lehet. A  miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló politikus Facebook-posztban reagált a megmosolyogtató vádakra: 

mondják ezt azok a „jó” keresztények, akik Kaleta-féle pedofilokat mentegetnek, vagy épp az ereszen csúszkáló Szájereket állítják be nemzeti hősnek, miközben nem vetik meg az adriai szexpartikat sem, röviden a borkaizást

 - fejti ki bejegyzésében, amit azzal folytat, hogy a kormánymédia szerint "nyilván az a jó keresztény, aki ezeket csinálja, de persze tartja a böjtöt is, vagy legalább azt hazudja. Én nem tartom a böjtöt". Helyette viszont "nem lopok, nem csalok, nem hazudok, nem asszisztálok kilakoltatásokhoz, nem moslékozom más pártok szavazóit, nem gyalázom a nőket, nem fogadok el ajándék jachtozást, nem csinálok bizniszt a járványból, nem tartok nyomorban egy országot. A parizert viszont ilyenkor is megeszem. Már hallom is, ahogy Kaleta, Szájer, Borkai meg a többiek ott a kormányoldalon felhorkannak. Tegyék - tette hozzá.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Keresztény vagyok, nem álszent. Ők pont fordítva.

 

Alább olvasható Jakab Péter első reakciója, a "nagy port kavart ügy" kapcsán:

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Bár a kormánymédia igyekszik az ellenzéki politikusokat lepipálni a közösségi felületeken, a Telex e heti felméréséből ismét jól látszik, hogy hiába vetették be ezúttal a nehéz tüzérséget, a facebookos népszerűségversenyt már harmadik hete Jakab Péter nyerte, nem kis különbséggel.