Bayer Zsolt szerint csak a "legalja lumpenprolik" gyűlöletét szítja az Orbán-alagút

Bayer
Kép: YouTube

A fideszes propagandasajtó még az Orbán-alagút ügyét is arra használja, hogy szándékos tovább fokozza a társadalom megosztottságát,

és alpári stílusban sértegesse az ellenzéki szavazókat. 

Most Bayer Zsolton volt a sor, aki a Magyar Nemzet nevű kormánylapban mutatta be a védekezés irányát: a(z övön aluli) támadást. 

"Legyen világos: a világ legaljasabb, legbecstelenebb ellenzéke tevékenykedik Magyarországon, és ennek az ellenzéknek dolgozik alá a világ legaljasabb, legbecstelenebb sajtója. Ezeknek egyetlen „stratégiájuk” van, ez az egyetlen ötletük: felszítani a kormány ellen a legalja lumpenprolik gyűlöletét, ugyanis csak azok szavazataival van esélyük győzni"

- sértegette azt az ellenzéki szavazótábort, ami egyébként a közvélemény-kutatási adatok szerint nagyobb, mint a Fideszé. 

Persze Bayer Zsolt Stummer Jánosnak is nekiment, akit egyszerűen egy becstelen gazembernek nevezett. 

"Nincsen mire várni és nincs mit szépítgetni. Stummert még ma le kell váltani, a nemzetbiztonsági bizottság gyorsított eljárásban adja ki, emeljen vádat ellene az ügyészség esküszegés és hazaárulás miatt, és a lehető leggyorsabban zárják börtönbe. Ott majd kiteljesedhet a valódi énje. Ezt nem úszhatja meg, ezt nem úszhatják meg"

- fogalmazott a kormánypárti megmondóember. 

"Hazaárulás, hivatali visszaélés, börtön" - a kormánysajtó már ítélkezik Stummer János felett

A Magyar Nemzet nevű kormánylap és hozzá kapcsolódó HírTV már szerda kora reggel megkezdte a hangulatkeltést Stummer Jánossal szemben, annak apropóján, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke kedd délután a nyilvánosság elé tárta, Orbán Viktornak és vendégeinek titokban építenének egy alagutat a Puskás Arénába 2 milliárd forintból.

Mint ismert, Stummer János, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke azzal váltotta ki az állampárt haragját, hogy nyilvánosságra hozta, titokban 2 milliárd forintért egy alagutat akarnak építeni Orbán Viktornak és a vendégeinek a Puskás Aréna alá.