Jakab Péter is megkapta az első adag oltást, AstraZeneca jutott neki

jakab péter
Fotó: Jakab Péter/Facebook

A Jobbik elnöke Facebook-oldalán számolt be arról, hogy húsvét hétfőn megkapta az első adag oltást Miskolcon, Jakabnak az AstraZeneca vakcinája jutott.

A párt miniszterelnök-jelöltje posztjában megköszönte az orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak, hogy "az ünnepet is ránk és az országra áldozzák".

Jakab vasárnap egyébként azt is közzétette a közösségi médiában, hogy szüleit sem kerülte el a koronavírus, a közös locsolkodás ezért idén elmaradt.

Mint ismert, a kormány most éppen azzal van elfoglalva, hogy kampányt folytasson az "oltásellenes ellenzék" ellen, vagyis a Fidesz minden jel szerint azon van, hogy megtalálja az új kommunikációs csodafegyverét, ám ez korántsem biztos, hogy sikeres lesz. Az ellenzéki pártelnökök ugyanis - akárcsak korábban - húsvét hétfőn videóüzenetben álltak ki a koronavírus elleni oltásra történő regisztráció mellett, illetve azt kérték, aki megkapja a behívóját, az vegye is fel az oltást.

Jakab köszönetet mondott azoknak, akik a régi életünk visszaadásán dolgoznak

Húsvét van, amikor a jó legyőzi a gonoszt, és az ország ma is szomjazza az összefogást, az egymás mellett való kiállást - mondta a Facebookra feltöltött ünnepi videójában Jakab Péter, a Jobbik elnöke.