A Mindenki Magyarországa Mozgalom is Hegedűs Pétert támogatja Hajdú-Bihar megye 6-os számú választókerületében

A Mindenki Magyarországa Mozgalom is Hegedűs Pétert támogatja Hajdú-Bihar megye 6-os számú választókerületében

Mint megírtuk, a mai napon jelentette be Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere, hogy Hajdú-Bihar megye 6. választókerületében elindul az ellenzéki előválasztáson civil jelöltként.

Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere indul az ellenzéki előválasztáson Hajdú-Bihar megye 6-os számú választókerületében

A mai napon jelentette be Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere, hogy Hajdú-Bihar megye 6. választókerületében elindul az ellenzéki előválasztáson civil jelöltként. A politikus 2018 óta vezeti a várost, miután Balmazújváros kormánypárti városvezetője korrupciós ügybe keveredett, és jogerősen el is ítélték.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban közölte, hogy ők is támogatják Hegedűs Pétert.

Márki-Zay Péter, az MMM alapítója és miniszterelnök-jelöltje a videóban elmondta, Hegedűst még 2018. augusztusában ismerte meg, amikor független jelöltként, időközi választáson Balmazújváros polgármesterévé választották, amivel meglepetés okozott az addig fideszes városban.

2019-ben aztán Hegedűs Péter és csapata "kiütéses győzelmet" aratott a kormánypárt felett, ami a megyében egyedülálló sikertörténet.

Márki-Zay hangsúlyozta, meggyőződése, hogy független jelöltként Hegedűsnek van a legnagyobb esélye a győzelemre.

Mint Balmazújváros független polgármestere, a frontvonalon, nap mint nap tapasztalom a jelenlegi önkormányzati, és azon keresztül az állami rendszer súlyos hibáit és hiányosságait

- fogalmazott Hegedűs Péter, majd hozzátette, "városaink addig nem lehetnek szabadok, míg az országunk nem szabad!"