Jakab Péter: Hiszek a lovagiasságban, ezért azt gondoltam, hazugságra illik igazsággal válaszolni

Jakab Péter: Hiszek a lovagiasságban, ezért azt gondoltam, hazugságra illik igazsággal válaszolni

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje kedden közösségi oldalára töltött fel egy rövid videót, amin az látszódik, hogy a Fidesz Lendvay utcai székházánál rendőrök igazoltatták. 

Jakab Péter A szembesítés nem maradhat el! címmel tette közzé a posztot, amivel nyilvánvalóan a kormánypárti politikusoknak üzent. 

Szerdán szintén Facebook-oldalára posztolt egy videót, amelyben a rend őreinek mondta el, mi történt. Mint fogalmazott:

A városban megjelentek különféle plakátok, amiket a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor rendelt meg és maga a Fidesz finanszírozza. Ezek a plakátok egész épületeket beborító módon gyalázzák az ellenzéket. Én pedig hiszek a lovagiasságban, ezért azt gondoltam: hazugságra illik igazsággal válaszolni. Ennek jegyében kivetítettem a Fidesz pártszékházára az igazságot, hogy pontosan milyen is az a párt, ahol Orbán Viktor a madám, vagyis, ahogy ők mondják,a  főnök, és milyen keresztény értékeket vallanak azok a fickók – négyen vannak –, akiknek az arcképét kivetítettük. Azt gondolom, ez egy méltó válasz azoknak, akik bennünket becstelenül gyaláznak. Megmutatjuk, hogy milyen emberek ülnek itt, ebben a pártszékházban, kik azok, akikkel már a pápa sem akar találkozni, és akikre mi se nagyon vagyunk kíváncsiak. Ezért lesz majd jövőre lámpaoltás

– összegezte Jakab Péter, aki korábban az Országházra és a szegedi Csillagbörtönre is fénnyel felfestette a Jobbik szlogenjét, azaz: Fizessenek meg a tolvajok!