Jakab Péter: Tarts ki Dunaújváros, hamarosan véget ér a fideszes ostrom!

Jakab Péter: Tarts ki Dunaújváros, hamarosan véget ér a fideszes ostrom!

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán az alábbi üzenetet fogalmazta meg Dunaújvárosnak:

Néhány hete az ellenzéki pártelnökök Dunaújvárosba mentek, hogy tiltakozzanak a város fideszes kifosztása ellen. Merthogy a kormány úgy döntött, elvesz a településtől évi másfél milliárd forintot, hogy azt szétossza a fideszes haverok között. Most visszatértem a városba, és a dunaújvárosi közgyűlésben biztosítottam a lakosságot és a városvezetést nemcsak a támogatásomról, de arról is, hogy 2022-ben az új nemzeti egységkormány vissza fogja adni a lopott pénzt azoknak, akik ezért a pénzért megdolgoztak. Jelen esetben minden dunaújvárosinak, hisz ezért a pénzért ők dolgoztak meg, nem a Fidesz. Tarts ki Dunaújváros, hamarosan véget ér a fideszes ostrom!

 
Ahogyan ugyanis arról már korábban beszámoltunk, Dunaújváros fideszes ostroma újabb fázisához érkezett: az Orbán-kormány határozatot nyújtott be arról, hogy kialakítja Fejér megye 4-es számú választókörzetében a különleges gazdasági övezetet – egyszersmind milliárdos bevételtől megfosztva a jobbikos vezetésű Dunaújvárost.

Dunaújváros ostroma - a Fidesz megjelent a város kapuiban, mint valami ukrán maffia

Ahogy arról beszámoltunk, Dunaújváros fideszes ostroma újabb fázisához érkezett, ugyanis az Orbán-kormány határozatot nyújtott be arról, hogy kialakítja Fejér megye 4-es számú választókörzetében a különleges gazdasági övezetet - egyszersmind milliárdos bevételtől megfosztva a jobbikos vezetésű Dunaújvárost. Pintér Tamás, a város jobbikos polgármestere szerdán sajtótájékoztatón arra emlékeztetett, hogy a kedd éjszaka benyújtott kormányhatározattal minden egyes dunaújvárositól 100 ezer forintot vontak el.