Az „LMBTQ-lobbitól” és az erőszakos brüsszeli szexuálisideológia-terjesztéstől félti a családokat Varga Judit

Az „LMBTQ-lobbitól” és az erőszakos brüsszeli szexuálisideológia-terjesztéstől félti a családokat Varga Judit

„Igazságügyi Miniszterként és családanyaként kiemelt feladatomnak érzem a családok, a nők és a kisgyermekek védelmét” – olvasható Varga Judit hétfő Facebook-posztjában. A minisztert hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés Európai ügyek bizottsága, ezután ragadott klaviatúrát a miniszter asszony, aki arra kérte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjait, hogy ne gátolják a kormány munkáját a gyermekek, a családok és a nők védelme érdekében. 

Varga a Fidesz egyik kommunikációs "csodafegyvereként" naponta használt "LMBTQ-lobbi" kifejezést új dimenzióba emelte, miután, mint kiderült, most már nemcsak a gyermekek, hanem a nők és a családok is veszélyben vannak.

"Sokat tettünk azért, hogy a családok garanciákat, a nők biztonságot, a kisgyermekek pedig megfelelő védelmet kapjanak akkor, ha szükséges" - emelte ki.

A miniszter szerint nagy a felelősségük, mert "a hazai politikában nincs más szereplő, aki szembe merne szállni az erőszakos brüsszeli szexuális ideológia-terjesztéssel (sic!)."

"Nincs más, aki megállítaná az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"

- írja.

Érdekesség, hogy éppen múlt hét pénteken kaszálta el a Kúria a Varga Judit által a kormány nevében benyújtott népszavazási kérdést, ami a gyerekek nemváltó műtéteiről szólt volna. A legfőbb bírói testület megállapította, hogy a kérdésfeltevés több ponton hibás vagy törvénysértő.

A Kúria nem engedélyezte a gyerekek nemváltó műtéteiről szóló buta népszavazási kérdést

A Kúria a Nemzeti Választási Bizottság 16/2021. számú határozatát megváltoztatja, és a „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?" népszavazásra javasolt kérdés hitelesítését megtagadja - olvasható a Kúria friss végzésében, melyet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tett közzé, mint olyan kérelmező, aki többek között része volt a kormány kampánycélú népszavazása elleni fellépésnek.