Várkonyi Andrea visszatér a TV2-höz, rögtön az igazgatóságában kapott helyet

Várkonyi Andrea visszatér a TV2-höz, rögtön az igazgatóságában kapott helyet

Várkonyi Andrea visszatér az M1 mellett talán a legmegbízhatóbban kormányszócsőként funkcionáló televízióhoz, igaz, a képernyőn ugyan nem fogjuk látni, de fontos pozíciót kapott. A TV2 Média Csoport közleményében ugyanis arról tájékoztatott, hogy

"személyi változás történt a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságában: dr. Czira Szabolcs távozott a testületből, a helyét november másodikától dr. Várkonyi Andrea vette át."

"Az orvos, közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkező dr. Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik – karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte. Érkezésével a TV2 igazgatósága egy a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül. Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért"

– írták még a közleményben.

Mint megírtuk, szeptemberben lezajlott Magyarország leggazdagabb embere és Várkonyi Andrea televíziós személyiség luxustól fűtött esküvője.

Álomesküvő: Várkonyi 485 ezres lábbelit viselt, Mészáros öltönyének csak az anyaga minimum 300 ezer forintba került

A Blikk divattervezőket kérdezett a Mészáros Lőrinc - Várkonyi Andrea esküvő kapcsán, és egy-két részlettel gazdagabbak lettünk. A mennyasszonyi ruhát tervező Merő Péter szerint nem volt cél, hogy a ruhaköltemény fehér legyen, itt is szóba került az ekrü és a pezsgőszín is, végül az utóbbira esett a választás - árulta el Merő.

A magyar "first lady" szakmai életében egyébként hatalmas ugrás következik, ugyanis hamarosan megjelenik élete első könyve, ami - valahogyan - már most sikerlistás.

Hamarosan megjelenik Várkonyi Andrea első könyve, pszichológus praxisából merített

Címlap Hamarosan megjelenik Várkonyi Andrea első könyve, pszichológus praxisából merített Alighogy lezajlott Magyarország leggazdagabb embere és Várkonyi Andrea televíziós személyiség luxustól fűtött esküvője, a magyar "first lady" szakmai életében hatalmas ugrás következik, ugyanis hamarosan megjelenik élete első könyve. Várkonyi Instagram-oldalán számolt be a minden bizonnyal az egész országot felcsigázó hírről.

Később arról is beszámoltunk, hogy luxusesküvő ide vagy oda, az álompár közötti gazdasági együttműködés már korábban elkezdődött, első közös cégüket, az 50 milliós jegyzett tőkéjű EKHO Belvedere Kft.-t augusztus végén szerezték meg a Mészáros Lőrinchez köthető EKHO Magántőkealaptól.

Várkonyi még az álomesküvő előtt 750 millió forintot tolt bele a Mészárossal közös vállalkozásukba

Noha Magyarország leggazdagabb embere és Várkonyi Andrea televíziós személyiség esküvője szeptemberben volt, az álompár közötti gazdasági együttműködés már korábban elkezdődött, első közös cégüket, az 50 milliós jegyzett tőkéjű EKHO Belvedere Kft.-t augusztus végén szerezték meg a Mészáros Lőrinchez köthető EKHO Magántőkealaptól - derült ki a 24.hu cikkéből.