Jakabon élesítik a Fidesz gyűlöletkampányát, titkosszolgálati módszerek váltják fel Istent és a Családot

Jakabon élesítik a Fidesz gyűlöletkampányát, titkosszolgálati módszerek váltják fel Istent és a Családot

Ha valakinek még kétségei lettek volna afelől, hogy a Fidesz mindent meg fog tenni a 2022-es bukás elkerülése érdekében, a kormánypárt mögött álló médiarendszerben működő Bors nevű bulvárlap aktuális Jakab-ellenes cikkéből pontosan láthatja, hogy ez a kamujobboldali, álkeresztény bűnszervezet nem fogja kímélni ellenségei családi életét sem.

A Bors frissen megjelent, oknyomozónak beállított kamucikkéből kiderül, hogy hetek óta, titkosszolgálati módszereket idézően figyelhették meg Jakab Pétert és egyik legközelebbi munkatársát, többek között éjjel-nappal videóztak olyan ingatlanokat, ahol megfordulhattak.

Ennek eredményeképp olyan felvételeket mutattak be, amin Jakab Péter és kabinetfőnöke többször találkozik egymással. És bár ennél több nem látható a felvételeken, a szerző nélküli kamucikkben rögtön levonták a következtetést, hogy a hölgy Jakab szeretője, akivel csalja a feleségét.

Mivel a cikkben nem csak Jakabot, hanem a munkatársát is nagy nyilvánosság előtt vádolták meg a viszonnyal, borítékolható, hogy a Borsnál már félretették azokat a súlyos milliókat, amiket majd valamikor a 2022-es országgyűlési választások után fognak megítélni a sértetteknek a bíróságon.

Merthogy a rendszer így működik: a Fidesz-sajtó pontosan tudja, hogy az álhírei után pereket fog veszteni és milliókat fog fizetni, de ezt közpénzből gyorsan visszapótolják, az álhírek okozta politikai manipuláció pedig ennyit bőven megér a kormánynak.

„Perelek. Megint.”

Természetesen Jakab Péter reagálásában rögtön közölte, hogy megint perelni fog, mint mindig, amikor hazudnak róla.

Emlékeztetett, nemrég azt írták róla, hogy kamu albérletet fizettet ki az Országgyűléssel (nem, ráadásul ha a pénzre menne, nem egy panellakást vett volna ki), utána pedig azt, hogy a családjának budai ingatlanbirodalma van (saját rokonai otthonairól, hitelből vett panellakásairól van szó), most pedig jött az, hogy a munkatársával él együtt, pusztán azért, mert közösen mentek be egy-egy kapun.

Vajon mikor leszek a Fidesz-média szerint gyilkos? – tette fel a kérdést a titkosszolgálati módszerekkel megfigyelt országgyűlési képviselő.

„A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg.”

- írta a Jobbik elnöke a cikk utáni Facebook-posztjában, felhívva arra is a figyelmet, hogy a magyar emberek nem véletlenül beszélnek már diktatúráról, és nem véletlen az sem, ha nem mernek nyilvánosan állást foglalni politikai kérdésekben, hiszen félnek a megfigyelésektől és a megtorlásoktól.

Úgy tűnik, a 2022-es választásokra készülő Fidesz az „Isten, haza, család” hármasból kész elhagyni a keresztényi szeretetet, a Hazát eddig is politikai fogalomként kezelték, a családokra pedig kiadták a kilövési engedélyt. Megér nekik ennyit.