Április 3-tól Magyarország mindenkié lehet, 82 nap múlva korszakváltást ígér az Egységben Magyarországért

Április 3-tól Magyarország mindenkié lehet, 82 nap múlva korszakváltást ígér az Egységben Magyarországért

"Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié!" - reagált az egységes ellenzék sajtóközleményében Áder János köztársasági elnök ma délutáni bejelentésére, amely alapján 2022. április 3-án lesz az országgyűlési választás, valamint a kormány által kezdeményezett "gyermekvédelmi" népszavazás is.

Áder János április 3-ára tűzte ki az országgyűlési választást és a kormány népszavazását is

Az Alaptörvény és a választási eljárási törvény egyértelmű rendelkezéseket tartalmaz arra, hogy a köztársasági elnök milyen időpontra tűzheti ki az országgyűlési képviselők általános választását. E törvényi felhatalmazás alapján az országgyűlési képviselők általános választását a legkorábbi időpontra, 2022. április 3-ára tűzöm ki - jelentette be Áder János a Köztársasági Elnöki Hivatal közleményében.

"Már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét"

- olvasható a Jobbik, a DK, az LMP, az MMM, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közleményében.

Felidézték, az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket.

Az  Egységben Magyarországért szerint eközben azonban Magyarország Európa sereghajtói közé került.

"Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom"

- fogalmaznak.

Itt az ideje a változásnak! Hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen!

Kiemelték,

"Április 3-án új korszak kezdődik: egy igazságosabb, tisztességesebb, ahol mindenki előtt megnyílik az út a felemelkedéshez!"

"Ezért dolgozunk. Egységben, Magyarországért!" - zárul a közlemény.